Naslovnica Vijesti

Skupili 9270 kn i 15 eura za misiju u Ugandi

Sestra Vedrana Ljubić kao misionarka već 20 godina djeluje u Kampali, glavnom gradu Ugande
10. rujna 2018. u 09:36 0 komentara 44 prikaza
Foto: IKA

Misionarka Družbe kćeri Božje ljubavi iz Ugande s. Vedrana Ljubić jučer je posjetila župu sv. Petra apostola u Zaprešiću. 

Marko Jukić Lima Upoznajte najmlađeg hrvatskog misionara

Na kraju euharistijskog slavlja, koje je predvodio župnik Ivan Frkonja u crkvi Sv. Ivana Krstitelja, učenica sedmog razreda Marta Lacić ukratko je okupljenoj župnoj zajednici predstavila s. Vedranu, istaknuvši kako kao misionarka djeluje već 20 godina u Kampali, glavnom gradu Ugande. 

don Velimir Tomić Hrvatski misionar u Tanzaniji: Afrički čovjek neupitno je odan Bogu

Živi i radi u Duhovnom centru Drinskih mučenica, gdje prema izvornoj karizmi Družbe kćeri Božje ljubavi vodi školu za obučavanje kućnih pomoćnica. 

Dan za pamćenje Vatrene su dočekale i časne sestre iz Ugande

Misionarka s. Vedrana ukratko je djeci, roditeljima i okupljenim vjernicima približila svoje misijsko poslanje: "Mi bez vas ne možemo učiniti ništa. Vaša molitvena i materijalna pomoć velika je podrška svim misionarima i zato vam hvala na svakom vašem daru."

Beatrica Krstačić Brazil Četrdeset godina života među kriminalcima i siromašnima. Upoznajte heroinu Beatricu Krstačić

Župnik Frkonja zahvalio je s. Vedrani što je posjetila župnu zajednicu te joj je uručio novčani prilog od 9270 kn i 15 eura koji su župljani skupljali za misije tijekom godine. Za uspomenu s. Vedrana fotografirala se s Dječjim zborom "Božje Krijesnice."

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.