Zaprešićani

Skupili 9270 kn i 15 eura za misiju u Ugandi

IKA
10.09.2018.
u 09:36

Sestra Vedrana Ljubić kao misionarka već 20 godina djeluje u Kampali, glavnom gradu Ugande

Misionarka Družbe kćeri Božje ljubavi iz Ugande s. Vedrana Ljubić jučer je posjetila župu sv. Petra apostola u Zaprešiću. 

Na kraju euharistijskog slavlja, koje je predvodio župnik Ivan Frkonja u crkvi Sv. Ivana Krstitelja, učenica sedmog razreda Marta Lacić ukratko je okupljenoj župnoj zajednici predstavila s. Vedranu, istaknuvši kako kao misionarka djeluje već 20 godina u Kampali, glavnom gradu Ugande. 

Živi i radi u Duhovnom centru Drinskih mučenica, gdje prema izvornoj karizmi Družbe kćeri Božje ljubavi vodi školu za obučavanje kućnih pomoćnica. 

Misionarka s. Vedrana ukratko je djeci, roditeljima i okupljenim vjernicima približila svoje misijsko poslanje: "Mi bez vas ne možemo učiniti ništa. Vaša molitvena i materijalna pomoć velika je podrška svim misionarima i zato vam hvala na svakom vašem daru."

Župnik Frkonja zahvalio je s. Vedrani što je posjetila župnu zajednicu te joj je uručio novčani prilog od 9270 kn i 15 eura koji su župljani skupljali za misije tijekom godine. Za uspomenu s. Vedrana fotografirala se s Dječjim zborom "Božje Krijesnice."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije