Zagreb

Ne propustite Ljetnu školu hrvatskog jezika, povijesti i kulture

Jarun
Marko Prpić/Pixsell
27.03.2018.
u 10:10

Participacija za sudjelovanje iznosi 150 eura, a uz nadoplatu je moguć i smještaj. Za prijavljene do 15. travnja 2018. naknada iznosi 100 eura

Od 16. do 21. srpnja 2018. u Zagrebu će se održati Ljetna škola hrvatskoga jezika, povijesti i kulture. Škola je namijenjena potomcima naših iseljenika i drugim zainteresiranima koji žele usavršiti hrvatski jezik te bolje upoznati povijest i kulturu domovine svojih predaka. 

U izvođenju programa sudjelovat će profesori s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta te drugi stručnjaci i osobe iz javnoga života. Osim predavanja, predviđena je i terenska nastava u gradu Zagrebu i po Hrvatskom zagorju.

Participacija za sudjelovanje iznosi 150 eura, a uz nadoplatu je moguć i smještaj. Za prijavljene do 15. travnja 2018. naknada iznosi 100 eura. Po završetku škole polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju te međunarodno priznate ECTS bodove.

Prijave su moguće do 20. lipnja 2018. na e-mail adresu: hip@hbk.hr. Više informacija možete doznati na sljedećem linku...

Organizatori škole su: Hrvatsko katoličko sveučilište, Ravnateljstvo dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu i Nadbiskupijski pastoralni institut u Zagrebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije