Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Ne propustite Ljetnu školu hrvatskog jezika, povijesti i kulture

Participacija za sudjelovanje iznosi 150 eura, a uz nadoplatu je moguć i smještaj. Za prijavljene do 15. travnja 2018. naknada iznosi 100 eura
27. ožujka 2018. u 10:10 0 komentara 522 prikaza
Jarun
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Od 16. do 21. srpnja 2018. u Zagrebu će se održati Ljetna škola hrvatskoga jezika, povijesti i kulture. Škola je namijenjena potomcima naših iseljenika i drugim zainteresiranima koji žele usavršiti hrvatski jezik te bolje upoznati povijest i kulturu domovine svojih predaka. 

Hrvatski jezik HiT-1 Kakva želja! Iseljenici iz cijelog svijeta uče hrvatski jezik preko Skypea

U izvođenju programa sudjelovat će profesori s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta te drugi stručnjaci i osobe iz javnoga života. Osim predavanja, predviđena je i terenska nastava u gradu Zagrebu i po Hrvatskom zagorju.

Participacija za sudjelovanje iznosi 150 eura, a uz nadoplatu je moguć i smještaj. Za prijavljene do 15. travnja 2018. naknada iznosi 100 eura. Po završetku škole polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju te međunarodno priznate ECTS bodove.

Prijave su moguće do 20. lipnja 2018. na e-mail adresu: hip@hbk.hr. Više informacija možete doznati na sljedećem linku...

Organizatori škole su: Hrvatsko katoličko sveučilište, Ravnateljstvo dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu i Nadbiskupijski pastoralni institut u Zagrebu.

Seminar Profesori hrvatskog jezika iz domovine pomažu dijaspori Jarun Gorko-slatko Nikad veći interes za učenjem hrvatskog jezika – ali izvan domovine 25 godina Obljetnica Male škole hrvatskog jezika i kulture
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.