Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Evo kako možete do stipendije za internetsko učenje hrvatskog jezika

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskoga naroda ili njihovi potomci, supružnici, kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo
29. lipnja 2018. u 09:37 0 komentara 239 prikaza
Skype
Foto: A3929 Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL

Radi upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te promicanja suradnje i povezanosti s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za dodjelu stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika u akademskoj godini 2018./2019.

Hrvatski jezik HiT-1 Kakva želja! Iseljenici iz cijelog svijeta uče hrvatski jezik preko Skypea

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskoga naroda ili njihovi potomci, supružnici, kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, imaju 18 godina, najmanje stečeno srednjoškolsko obrazovanje i prebivalište izvan Republike Hrvatske ili prijavljeno prebivalište/boravište u Republici Hrvatskoj, ali ne dulje od dvije godine zaključno s danom objave ovog Javnog poziva.

Prijave na Javni poziv podnose se isključivo elektroničkom poštom na adresu: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr, a rok za dostavu prijava sa svom potrebnom dokumentacijom je 30. srpnja 2018. godine. 

Sve ostale pojedinosti navedene su u Javnom pozivu...

Jarun Stipendije Želite li učiti hrvatski jezik? Objavljen je Javni poziv Napredak Ljetna škola Evo kako možete naučiti njemački jezik u Beču Matica Razgovor s Puljankom Anom Fonović 'Roditelji, govorite sa svojom djecom hrvatski jezik!'
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.