Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Želite li učiti hrvatski jezik? Objavljen je Javni poziv

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskog naroda, njihovi supružnici, kao i prijatelji hrvatskog naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo
22. svibnja 2018. u 09:11 0 komentara 607 prikaza
Jarun
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Radi upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te promicanja suradnje i povezanosti s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je 18. svibnja 2018. godine Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2018./2019.

Napredak Ljetna škola Evo kako možete naučiti njemački jezik u Beču

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskog naroda, njihovi supružnici, kao i prijatelji hrvatskog naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, s punih 18 godina, završenom najmanje srednjom školom te s prebivalištem izvan Republike Hrvatske ili pak s prebivalištem/boravištem u Republici Hrvatskoj najviše dvije posljednje godine zaključno s danom objave Javnog poziva. 

Prijava na Javni poziv podnosi se isključivo u elektroničkom obliku putem e-prijavnog obrasca. Rok je 18. lipnja 2018.

Sve ostale pojedinosti navedene su u Javnom pozivu (također na engleskom i španjolskom jeziku), a u slučaju potrebe za dodatnim informacijama kandidati mogu poslati pisani upit najkasnije do isteka roka za podnošenje prijava na adresu elektroničke pošte: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr ili nazvati na broj: +385 (0)1/6444-683, svaki radni dan od 10 do 15 sati.

Matica Razgovor s Puljankom Anom Fonović 'Roditelji, govorite sa svojom djecom hrvatski jezik!' Zagreb Od 30. lipnja do 27. srpnja 2018. Prijavite se na Sveučilišnu školu hrvatskog jezika i kulture Jarun Zagreb Ne propustite Ljetnu školu hrvatskog jezika, povijesti i kulture
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.