Stipendije

Želite li učiti hrvatski jezik? Objavljen je Javni poziv

Jarun
Marko Prpić/Pixsell
22.05.2018.
u 09:11

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskog naroda, njihovi supružnici, kao i prijatelji hrvatskog naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo

Radi upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te promicanja suradnje i povezanosti s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je 18. svibnja 2018. godine Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2018./2019.

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskog naroda, njihovi supružnici, kao i prijatelji hrvatskog naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, s punih 18 godina, završenom najmanje srednjom školom te s prebivalištem izvan Republike Hrvatske ili pak s prebivalištem/boravištem u Republici Hrvatskoj najviše dvije posljednje godine zaključno s danom objave Javnog poziva. 

Prijava na Javni poziv podnosi se isključivo u elektroničkom obliku putem e-prijavnog obrasca. Rok je 18. lipnja 2018.

Sve ostale pojedinosti navedene su u Javnom pozivu (također na engleskom i španjolskom jeziku), a u slučaju potrebe za dodatnim informacijama kandidati mogu poslati pisani upit najkasnije do isteka roka za podnošenje prijava na adresu elektroničke pošte: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr ili nazvati na broj: +385 (0)1/6444-683, svaki radni dan od 10 do 15 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije