Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

U Luksemburgu uskoro mandarine iz doline Neretve, maslinovo ulje, marmelada, domaća rakija...

Voditeljica štanda Ivana Schumacher Filipović, uz veliki broj vrijednih suradnika, najavljuje dojmljiv prostor našeg štanda koji će biti obogaćen mnogobrojnim domaćim specijalitetima, ukrasima i detaljima
04. prosinca 2018. u 10:17 1 komentara 270 prikaza
Foto: Ljubica Karaman
Pogledajte galeriju 1/5

Druga adventska nedjelja u Luksemburgu proći će u znaku 58. izdanja manifestacije "Bazar international de Luxembourg", pod visokim pokroviteljstvom luksemburške vojvotkinje.

Ponosni što su Hrvati Naši ljudi u Luksemburgu bogatim programom obilježili Dan neovisnosti

Riječ je o najvećoj međunarodnoj i neovisnoj humanitarnoj priredbi u Luksemburgu koja posjetiteljima nudi mogućnost obavljanja predbožićne kupnje i uživanja u delicijama više od 70 zemalja sudionica.

I Hrvati u ovoj metropoli iznova pripremaju sjajnu prezentaciju svoje zemlje u prostorima velesajma LuxExpo. Voditeljica štanda Ivana Schumacher Filipović, uz veliki broj vrijednih suradnika, najavljuje dojmljiv prostor našeg štanda koji će biti obogaćen mnogobrojnim domaćim specijalitetima, ukrasima i detaljima. 

Oktav Poznate hrvatske marijanske pjesme izvedene u središtu Luksemburga

Naći će se tu mandarine iz doline Neretve, maslinovo ulje, marmelada, domaća rakija, paprenjaci, božićni kolači, palačinke i drugi specijaliteti. 

"Ove godine za potrebe Bazara dolazi gotovo dvije tone voća našeg partnera Mama Organica iz Opuzena. Velik dio ćemo prodati u obliku svježeg soka na hrvatskom štandu. Budući da Bazar ima humanitarni karakter i njime se slijedi cilj borbe protiv siromaštva u cijelom svijetu, a naročito pružanje pomoći djeci i ženama, vrijedi istaknuti da je među projekte kojima će se na kraju ovogodišnje manifestacije dati potpora uvrštena i 'Ženska soba – Centar za seksualna prava u Zagrebu'", rekla je Ivana Schumacher Filipović.

Nova prijateljstva Između umjetnika iz Petrinje i Hrvata u Luksemburgu stvorena posebna veza

Hrvatski štand na "Bazaru" (LuxExpo, Kirchberg) možete posjetiti u subotu 8. prosinca 2018. (od 11 do 19 sati) i u nedjelju 9. prosinca 2018. (od 10 do 18 sati).

  • JillHarris:

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti==========>>>>>> www.WebJob33.Com