Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku

Traže se ulagači, novinari, pravnici, voditelji, oglašivači, snimatelji, tonski majstori i ostalo tehničko osoblje
09. travnja 2018. u 10:39 0 komentara 4397 prikaza
Hrvati.TV
Foto: Screenshot

Skupina entuzijasta iz Švicarske i Njemačke odlučila je pokrenuti televizijski kanal za Hrvate u iseljeništvu.

Mate Knežević Velika plaća Zbog ljubavi otišao u Švicarsku gdje sada radi kao maser

Kako javlja portal Hrvati.ch, počinje se skromnim koracima, što znači da će televizija prvo emitirati putem YouTubea, dok je konačni cilj "izlazak" na kabelske platforme i satelit.

"Dosad smo 'gutali' program i informacije koji su nam pružali oni koji se 'brinu o nama', a sada imamo priliku sami izreći svoje želje i potrebe, prikazati autentičnu sliku života Hrvata u iseljeništvu te sami kreirati taj program", stoji u najavi projekta.

Emitiranje putem interneta očekuje se 1. svibnja 2018. Nabavljena je sva potrebna oprema (izgrađen je televizijski studio u Schaffhausenu), a u pripremi su i prve emisije. 

Svi zainteresirani za ovaj projekt, bilo kao ulagači, novinari, pravnici, voditelji, oglašivači, snimatelji, tonski majstori i ostalo tehničko osoblje, mogu se javiti na e-mail adresu info@hrvati.ch.

"U pripremi su i centri u ostalim dijelovima Europe", zaključeno je u najavi.

Niko Leutar Baden Hrvati iz Švicarske uključili se u veliku akciju: Projekt u Mostaru itekako je potreban Zvonimir Mitar Intervju Osnivač hrvatskog portala u Švicarskoj: Naši ljudi su ovdje cijenjeni stručnjaci Lucija Palavra Povratak u Slavoniju iz koje se sve više odlazi Dobar primjer iseljeništva. Novac zarađen u Švicarskoj uložila u Hrvatsku
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.