Hrvati.TV

Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku

Hrvati.TV
Screenshot
09.04.2018.
u 10:39

Traže se ulagači, novinari, pravnici, voditelji, oglašivači, snimatelji, tonski majstori i ostalo tehničko osoblje

Skupina entuzijasta iz Švicarske i Njemačke odlučila je pokrenuti televizijski kanal za Hrvate u iseljeništvu.

Kako javlja portal Hrvati.ch, počinje se skromnim koracima, što znači da će televizija prvo emitirati putem YouTubea, dok je konačni cilj "izlazak" na kabelske platforme i satelit.

"Dosad smo 'gutali' program i informacije koji su nam pružali oni koji se 'brinu o nama', a sada imamo priliku sami izreći svoje želje i potrebe, prikazati autentičnu sliku života Hrvata u iseljeništvu te sami kreirati taj program", stoji u najavi projekta.

Emitiranje putem interneta očekuje se 1. svibnja 2018. Nabavljena je sva potrebna oprema (izgrađen je televizijski studio u Schaffhausenu), a u pripremi su i prve emisije. 

Svi zainteresirani za ovaj projekt, bilo kao ulagači, novinari, pravnici, voditelji, oglašivači, snimatelji, tonski majstori i ostalo tehničko osoblje, mogu se javiti na e-mail adresu info@hrvati.ch.

"U pripremi su i centri u ostalim dijelovima Europe", zaključeno je u najavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije