Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Prijavite se na online tečaj učenja hrvatskog jezika

Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska matica iseljenika i Sveučilišni računski centar Srce objavljili su datume za Hrvatski internetski tečaj HiT-1 za akademsku godinu 2019./2020.
04. lipnja 2019. u 13:10 0 komentara 262 prikaza
Skype
Foto: A3929 Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL

S ciljem učenja hrvatskog jezika, upoznavanja hrvatske kulture i očuvanja nacionalnog identiteta, promicanja zajedništva i suradnje kao i povratka iseljenih Hrvata i njihovih potomaka, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavljuje Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskog jezika u Republici Hrvatskoj za akademsku godinu 2019./20.  

Zagreb Dijaspora želi učiti hrvatski jezik, najveći interes iz Južne Amerike

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskog naroda, njihovi supružnici kao i prijatelji hrvatskog naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, s navršenih 18 godina života, završenom najmanje srednjom školom te s prebivalištem izvan Republike Hrvatske ili pak s prebivalištem/boravištem u Republici Hrvatskoj ne duljim od tri godine zaključno s danom objave ovog Javnog poziva. Prijava na Javni poziv se podnosi isključivo u elektroničkom obliku putem e-prijavnog obrasca dostupnog ovdje...

Dan otvorenih vrata Predsjednica o hrvatskom jeziku u dijaspori: Jaka je želja naših iseljenika za očuvanjem kulture

Rok za slanje prijava je 1. srpnja 2019. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama kandidati mogu poslati upit na adresu elektroničke pošte: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr najkasnije do isteka gore navedenog roka ili u istom razdoblju nazvati na broj: +385 (0)1/6444-683, radnim danom u vremenu od 10 do 15 sati.

Hrvatski internetski tečaj HiT-1

HiT-1 Oni su potomci hrvatskih iseljenika, zaljubljenici u Lijepu Našu i žele učiti hrvatski jezik

Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska matica iseljenika i Sveučilišni računski centar Srce objavili su datume za Hrvatski internetski tečaj HiT-1 za akademsku godinu 2019./2020. 

JESENSKI SEMESTAR: 9. RUJNA – 1. PROSINCA 2019.
PROLJETNI SEMESTAR: 9. OŽUJKA – 31. SVIBNJA 2020.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.