Europeana

Podijelite svoju osobnu priču za zbirku o migracijama

Pismo iz Chicaga
Croatians of Chicagoland
29.08.2018.
u 09:16

Europeana poziva zajednice iz Zagreba i šire da podijele svoje osobne priče o migraciji – i predmete poput fotografija, dnevnika, videozapisa i pisama – za svoju zbirku o migracijama

Svi imamo osobne predmete – poput fotografija, pisama, razglednica ili recepata – koje bismo možda podijelili i priče koje bismo ispričali o tome odakle smo došli i što je oblikovalo naše živote. To uključuje osobne, obiteljske ili priče zajednice o migraciji i imigraciji. 

Europeana poziva zajednice iz Zagreba i šire da podijele svoje osobne priče o migraciji – i predmete poput fotografija, dnevnika, videozapisa i pisama – za svoju zbirku o migracijama. Mladi i stari pozvani su donijeti jedan ili više predmeta koji su dio njihove priče o migraciji i njihovih obitelji te koliko je moguće više detalja o njima.

"Ako s nama podijelite svoju povijest migracija, to može pomoći da ispričamo doista veliku priču – priču o Europi i ljudima koji ovdje žive. Vaša priča dio je bogate i zajedničke povijesti migracija Europe, a sada se može zabilježiti i za budućnost", navedeno je u priopćenju Europeane.

Podijelite svoju osobnu priču o migraciji 12. rujna 2018. od 10 do 19 sati u Institutu za migracije i narodnosti (Trg Stjepana Radića 3, Zagreb).

Više informacija možete pronaći na ovom linku...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije