75 školskih sati

Otvorene prijave za Croaticumovu jesensku školu hrvatskog jezika i kulture

Jarun
Marko Prpić/Pixsell
23.07.2019.
u 11:40

Nastava je organizirana u jezično, nacionalno i dobno raznolikim skupinama, a polaznici se raspoređuju na osnovi svog prethodnog poznavanja hrvatskog jezika

Croaticumova jesenska škola hrvatskog jezika i kulture traje tri tjedna, a polaznici uče hrvatski jezik i o hrvatskoj kulturi 75 školskih sati (75 x 45 minuta; četiri školska sata jezične nastave dnevno, dva sata govornih vježbi tjedno te devet školskih sati nastave o kulturi tijekom tri tjedna). Nastava se održava svakog radnog dana tijekom prijepodnevnih i ranih poslijepodnevnih sati.

Croaticumova jesenska škola hrvatskog jezika i kulture akreditirana je kao Hrvatski jezik i kultura te uspješan završetak programa polaznicima uz potvrdu o uspješno položenom ispitu omogućuje i stjecanje četiri ECTS-a.

Učenje hrvatskog jezika izvodi se na različitim razinama u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike. Program Hrvatski jezik i kultura izveden je iz programa Jezičnih vježbi iz hrvatskog kao drugog i stranog jezika, a njegov opis možete vidjeti ovdje...

Hrvatski jezik i kultura 1.1, 1.2 i 1.3 > razina A1 i A2
Hrvatski jezik i kultura 2.1 i 2.2 > razina B1.1
Hrvatski jezik i kultura 3.1 i 3.2 > razina B1.2
Hrvatski jezik i kultura 4.1 i 4.2 > razina B2.1
Hrvatski jezik i kultura 5.1 i 5.2 > razina B2.2
Hrvatski jezik i kultura 6.1 i 6.2 > razina C1

Informacije o terminima održavanja Croaticumove jesenske škole hrvatskog jezika i kulture možete pronaći ovdje, a informacije o cijeni na ovoj poveznici... Internetske prijave zatvaraju se pet dana prije početka nastave.

Dodatne informacije

Nastava je organizirana u jezično, nacionalno i dobno raznolikim skupinama, a polaznici se raspoređuju ma osnovi svog prethodnog poznavanja hrvatskog jezika.

Redoviti dolazak na nastavu te polaganje završnoga ispita preduvjet su za uspješan završetak Croaticumove jesenske škole hrvatskog jezika i kulture

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije