Javni poziv

Naučite hrvatski jezik putem interneta

Skype
A3929 Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL
19.05.2017.
u 08:33

Prijaviti se mogu pripadnici hrvatskoga naroda, njihovi supružnici, ali i svi oni koji njeguju hrvatski identitet i kulturno zajedništvo

Radi upoznavanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te promicanja suradnje i povezanosti s Hrvatima izvan domovine, kao i poticanja povratka potomaka naših iseljenika, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je u četvrtak Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u domovini i putem interneta. 

Prijaviti se mogu pripadnici hrvatskoga naroda, njihovi supružnici, ali i svi oni koji njeguju hrvatski identitet i kulturno zajedništvo, s navršenih 18 godina, završenom najmanje srednjom školom te s prebivalištem izvan Republike Hrvatske ili pak s prebivalištem/boravištem u domovini najviše dvije posljednje godine.

Prijave se dostavljaju isključivo elektroničkom poštom na adresu: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr

Natječaj je otvoren do 19. lipnja 2017., a više informacija možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije