Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Naučite hrvatski jezik putem interneta

Prijaviti se mogu pripadnici hrvatskoga naroda, njihovi supružnici, ali i svi oni koji njeguju hrvatski identitet i kulturno zajedništvo
19. svibnja 2017. u 08:33 0 komentara 724 prikaza
Skype
Foto: A3929 Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL

Radi upoznavanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te promicanja suradnje i povezanosti s Hrvatima izvan domovine, kao i poticanja povratka potomaka naših iseljenika, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je u četvrtak Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u domovini i putem interneta. 

Hrvatski jezik HiT-1 Kakva želja! Iseljenici iz cijelog svijeta uče hrvatski jezik preko Skypea

Prijaviti se mogu pripadnici hrvatskoga naroda, njihovi supružnici, ali i svi oni koji njeguju hrvatski identitet i kulturno zajedništvo, s navršenih 18 godina, završenom najmanje srednjom školom te s prebivalištem izvan Republike Hrvatske ili pak s prebivalištem/boravištem u domovini najviše dvije posljednje godine.

Prijave se dostavljaju isključivo elektroničkom poštom na adresu: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr

Natječaj je otvoren do 19. lipnja 2017., a više informacija možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Sveučilište u Torontu Nadmašena sva očekivanja U Torontu velik interes za studij hrvatskog jezika, povijesti i kulture. Upisano 130 posto studenata više nego prijašnjih godina Čarobna hrvatska fotelja Pečuh Preko fotelje do očuvanja hrvatskog jezika Milas i Hugo Tečaj za 30 polaznika Hrvat iz Paragvaja u Zagrebu: Raste interes za učenjem hrvatskog jezika

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.