Snažna vjera u sebe

Marin Čilić s djecom iz favela Rio de Janeira

Marin Čilić
SERGIO MORAES/REUTERS/PIXSELL
22.02.2018.
u 11:16

"Nadam se da će moj današnji posjet ohrabriti djecu da nikada ne prestanu vjerovati u to kako snovi mogu postati stvarnost"

Nakon što se plasirao u finale Australian Opena te napredovao do četvrtfinala s hrvatskom Davis Cup momčadi, naš tenisač Marin Čilić stigao je u Rio de Janeiro kako bi prvi put u karijeri nastupio na Rio Openu.

Tijekom svog boravka u Brazilu, Marin je posjetio djecu okupljenu u Institutu Futuro Bom. Naime, tako je nazvan socijalni projekt koji kroz sportske i obrazovne projekte pomaže djeci iz favela Rio de Janeira. Misija Futuro Boma jest pomoći djeci tenisom da postanu najbolja verzija sebe. 

Ovaj projekt po svojoj je prirodi usko povezan s vizijom Zaklade Marina Čilića koja glasi: "Svijet u kojem sva djeca imaju jednake mogućnosti za ostvarivanje svog punog potencijala!"

"Moje vlastito iskustvo mi je pokazalo da uz odgovarajuće ohrabrenje, predan rad i snažnu vjeru u sebe, svako dijete može ostvariti svoj vrhunac! Nadam se da će moj današnji posjet ohrabriti djecu da nikada ne prestanu vjerovati u to kako snovi mogu postati stvarnost ako dovoljno marljivo rade na njihovu ostvarenju", rekao je Čilić.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Brazilu otpočetka podupire projekte Instituta Futuro Bom te je stoga uputilo poziv Marinu Čiliću da posjeti djecu koja potječu iz favela Rio de Janeira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije