Natječaj

Živite li u Južnoj Americi ili Republici Južnoj Africi? Evo kako možete do sredstava iz Hrvatske

Buenos Aires
Thinkstock
27.09.2017.
u 12:37

Na natječaj se mogu javiti organizacije hrvatskog iseljeništva (udruge građana, zaklade, ustanove i ostale organizacije) za dobivanje financijske potpore u svrhu provedbe prioritetnih programa i projekata koji nadopunjuju i proširuju zadovoljavanje općih i javnih potreba Hrvata u iseljeništvu

Radi očuvanja i poticanja kulturne, znanstvene, gospodarske, sportske i druge suradnje između Republike Hrvatske i naših ljudi izvan domovine, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj za prijavu programa i projekata organizacija hrvatskog iseljeništva u Južnoj Americi i Republici Južnoj Africi u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2017. godinu.

Na natječaj se mogu javiti organizacije hrvatskog iseljeništva (udruge građana, zaklade, ustanove i ostale organizacije) za dobivanje financijske potpore u svrhu provedbe prioritetnih programa i projekata koji nadopunjuju i proširuju zadovoljavanje općih i javnih potreba Hrvata u iseljeništvu kao što su:

– potpora društvenim i kulturnim djelatnostima te kulturno-umjetničkom amaterizmu s ciljem razmjene hrvatskog kulturnog stvaralaštva i baštine
– potpora nakladničkoj djelatnosti u izdavanju časopisa, publikacija i ostalih javnih glasila na hrvatskom jeziku.

Prijave se dostavljaju poštom nadležnom diplomatskom predstavništvu Republike Hrvatske u Južnoj Americi (Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Republici Argentini, Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Republici Brazil ili Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Republici Čile), odnosno Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Republici Južnoj Africi.

Rok za podnošenje prijava počinje teći od dana objave Natječaja na službenim mrežnim stranicama nadležnog Veleposlanstva Republike Hrvatske i traje 30 dana od dana objave.

Više informacija možete pronaći na ovom linku...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije