Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Evo kako možete do sredstava ako promičete veze iseljene i domovinske Hrvatske

Prijaviti se mogu organizacije hrvatskog iseljeništva (udruge građana, zaklade, ustanove i ostale organizacije)
06. srpnja 2017. u 09:21 0 komentara 969 prikaza
Jarun
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Radi podupiranja programa/projekata nakladničke djelatnosti kojima se želi očuvati hrvatski jezik, kultura i identitet, ali i razvijati suradnja s hrvatskim iseljenicima i njihovim udrugama, zakladama, ustanovama te ostalim organizacijama, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj.

Zastava Donosimo cijeli popis Dodijeljeno više od 1,8 milijuna kuna za projekte hrvatskog iseljeništva

Na isti se mogu javiti organizacije hrvatskog iseljeništva (udruge građana, zaklade, ustanove i ostale organizacije) za dobivanje financijske potpore u svrhu provedbe programa i projekata koji nadopunjuju zadovoljavanje općih i javnih potreba Hrvata u iseljeništvu u području nakladničke djelatnosti. 

Prijave se dostavljaju poštom na adresu: 
Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10 000 Zagreb 

Rok je do 2. kolovoza 2017. godine.

Dodatne informacije možete dobiti radnim danom od 10 do 15 sati na broj telefona: +385(0)1/6444-669 ili na e-mail adresi: nakladništvo@hrvatiizvanrh.hr.

Hrvatska zastava Jačanje prava Milijun i pol kuna više za hrvatsku manjinu Jarun Prijavite se Objavljen Natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2016./2017. Crkva U 2016. Vlada izdvojila pet milijuna kuna za projekte povratka Hrvata
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.