Nakladnička djelatnost

Evo kako možete do sredstava ako promičete veze iseljene i domovinske Hrvatske

Jarun
Igor Kralj/PIXSELL
06.07.2017.
u 09:21

Prijaviti se mogu organizacije hrvatskog iseljeništva (udruge građana, zaklade, ustanove i ostale organizacije)

Radi podupiranja programa/projekata nakladničke djelatnosti kojima se želi očuvati hrvatski jezik, kultura i identitet, ali i razvijati suradnja s hrvatskim iseljenicima i njihovim udrugama, zakladama, ustanovama te ostalim organizacijama, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj.

Na isti se mogu javiti organizacije hrvatskog iseljeništva (udruge građana, zaklade, ustanove i ostale organizacije) za dobivanje financijske potpore u svrhu provedbe programa i projekata koji nadopunjuju zadovoljavanje općih i javnih potreba Hrvata u iseljeništvu u području nakladničke djelatnosti. 

Prijave se dostavljaju poštom na adresu: 
Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10 000 Zagreb 

Rok je do 2. kolovoza 2017. godine.

Dodatne informacije možete dobiti radnim danom od 10 do 15 sati na broj telefona: +385(0)1/6444-669 ili na e-mail adresi: nakladništvo@hrvatiizvanrh.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije