München

Predstavljena knjiga fra Joze Župića

München
Foto: IKA
1/2
01.03.2018.
u 11:33

"Knjiga Apostolsko djelovanje hrvatskih sestara u inozemstvu" predstavlja redovnice 24 zajednice iz Hrvatske i BiH koje su djelovale u Njemačkoj

Akademski krug koji djeluje pri hrvatskoj katoličkoj župi u Münchenu organizirao je u utorak 27. veljače predstavljanje knjige "Apostolsko djelovanje hrvatskih sestara u inozemstvu" autora fra Joze Župića, dušobrižnika u toj župi. 

Uime Akademskog kruga sve prisutne pozdravio je predsjednik Ante Moro, a o knjizi je govorio autor Župić. 

Djelo je uspomena na redovnice iz 24 zajednice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine koje su djelovale u njemačkim bolnicama, staračkim domovima, dječjim vrtićima, hospicijima, hrvatskim katoličkim misijama i bile istinski apostoli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije