Ljetna škola

Evo kako možete učiti njemački jezik i uživati u ljepotama Beča

HKD Napredak Austrija
03.05.2019.
u 20:23

Zainteresiranima se nude dnevno po četiri školska sata intenzivnog učenja njemačkog jezika i to u skupinama od 10 do 15 polaznika

Hrvatsko kulturno društvo (HKD) "Napredak" Austrija – podružnica Beč poziva sve zainteresirane srednjoškolce od 15 godina i starije da se prijave na ovogodišnju 4. Ljetnu školu njemačkog jezika koja će se održati od 11. do 24. kolovoza 2019. u austrijskom glavnom gradu.

Društvo poziva i sve zainteresirane maturante srednjih škola te redovite studente od 18 do 30 godina da se prijave za Napretkovu 21. Ljetnu akademiju njemačkog jezika, koja će se održati također u Beču, od 4. do 24. kolovoza 2019.

Kako je izvijestila bečka podružnica HKD-a Napredak, prijave traju do 15. svibnja 2019. Zbog dosadašnjeg velikog zanimanja za učenje, odnosno usavršavanje njemačkog jezika, program učenja prilagođen je dobnim skupinama polaznika, te stupnju njihova jezičnog znanja.

Zainteresiranima se nude dnevno po četiri školska sata intenzivnog učenja njemačkog jezika i to u skupinama od 10 do 15 polaznika. Osim svakodnevnog intenzivnog učenja jezika, organizator nudi i dodatni znanstveno-kulturni program, kako bi upoznali najznačajnije povijesno-kulturne znamenitosti grada Beča i Austrije.

Uz organizirano razgledavanje Beča s profesionalnim turističkim vodičima i posjete poznatim turističkim atrakcijama poput dvorca Schönbrunn, carske palače Hofburg, katedrale sv. Stjepana, dvorca Belvedere, bečke Gradske vijećnice i austrijskog saveznog Parlamenta, program uključuje i posjete muzejima, jednodnevne izlete u okolicu Beča te susrete s ljudima iz gospodarskog i političkog života grada Beča i Austrije. 

Napretkova Ljetna akademija već više od dva desetljeća, a Napretkova ljetna škola četvrtu godinu zaredom u Beču uspješno, uz učenje i zabavu, obrazuje mlade naraštaje i upoznaje ih s drugim narodima i kulturama, što i jesu glavni ciljevi Napretkove središnjice, osnovane 1902. godine u Sarajevu.

Informacije i prijavni obrazac možete pronaći na ovom linku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije