KULTURNO-ZABAVNA VEČER

KU 'Đirat' i TS 'Cure iz centra' gostuju u Beču

02.11.2017.
u 09:08

Kulturno-zabavna večer održat će se u petak, 10. studenoga 2017. godine u Radničkom učilištu

Ovogodišnju kulturno-zabavnu večer nastupima će uveličati folklorno, glazbeno i pjevačko društvo s otoka Ugljana „ KU Điran“ i popularni tamburaški sastav iz Koprivnice TS „Cure iz centra“, rekao je za Večernji list predsjednik Kulturnog i sportskog društva Zagreb iz Beča Blaško Papić, već tradicionalni organizator ove kulturne manifestacije u austrijskom glavnom gradu.

Istaknuo je kako će publika imati prilike uživati u promociji raskoši i šarenila hrvatske kulturne baštine.

Kulturno-zabavna večer održat će se u petak, 10. studenoga 2017. godine u Radničkom učilištu u Längenfeldgasse 13-15 u Beču, s početkom u 19.30 sati.  

Sve informacije o ovoj kulturnoj manifestaciji i ulaznicama mogu se dobiti putem e-maila office@zagrebwien.at i na brojeve telefona 0699/1945 1910  ili  0650/3005120.

Ulaznice se mogu kupiti ili naručiti i u Hrvatskom centru u Beču, kod Feinkost MAM-a (20.  okrug), u Posavac Delikatess shopu (16. okrug) ili nedjeljom pred Hrvatskom crkvom Am Hof.

„Ovom manifestacijom KSD Zagreb u Beču obilježava i 45. godišnjicu postojanja i uspješnog djelovanja Zagreba u Beču", napomenuo je agilni predsjednik ovog društva Blaško Papić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije