Utakmica

Zvijezde Hrvatske igraju za Zakladu za hrvatsko školstvo

Humane zvijezde - NK Zrinski
Foto: Branka Pavić Blažetin
03.09.2017.
u 08:50

Za momčad Humanih zvijezda Hrvatske nastupaju Dražen Ladić, Goran Vlaović, Krunoslav Jurčić, Dario Šimić...

Izabrana vrsta Humanih zvijezda Hrvatske i momčad martinačkoga NK „Zrinski” (veterani) u petak, 8. rujna igraju humanitarnu nogometnu utakmicu na igralištu u martinačkom Cretiću radi prikupljanja sredstava za Zakladu za hrvatsko školstvo – izvijestio je Hrvatski glasnik glavni organizator događaja Ivan Gugan

Susret se organizira u sklopu akcije potpore prikupljanju temeljnog kapitala za Zakladu za hrvatsko školstvo koju je 15. srpnja na svojoj sjednici utemeljila Skupština Hrvatske državne samouprave.

Za momčad Humanih zvijezda Hrvatske nastupaju Dražen Ladić, Goran Vlaović, Krunoslav Jurčić, Dario Šimić, Andrej Panadić, Darko Čordaš, Miroslav Bičanić, Slaven Knezović Grof, Davor Dretar Drele, Zlatko Dalić, Amir Kazić Leo, Antun Labak, Stjepan Jukić, Boris Živković, Mario Stanić, Branko Tušek, Dražen Besek, Mato Neretljak, Mario Kovačević, Damir Škaro, Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i Mario uz izbornika bivšeg igrača i trener NK Osijek Ivicu Grnju, a boje izabrane vrste NK Zrinski branit će njihovi veterani potpomognuti nekolicinom igrača sa strane.

Foto: Branka Pavić Blažetin

Predsjednik udruge Humanih zvijezda Hrvatske Branko Tušek ističe: Humane zvijezde Hrvatske traju već 14. godinu. 

Brojni nekadašnji nogometaši i osobe iz javnog života, članovi Udruge „Humane zvijezde Hrvatske“ već 14 godina na svoj način daju velik doprinos organiziranju humanitarnih akcija i ublažavanju zdravstvenih i obiteljskih tegoba, napose najmlađih. Nogometnu momčad ne čine tek nogometaši nego i osobe iz javnog života koje se vole zaletati za loptom „koja život znači”. 

Do sada Humane zvijezde Hrvatske odigrale su više od 120 utakmica, a ovo je njihov prvi nastup izvan Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije