Ženska soba – Centar za seksualna prava

Vrijedna donacija iz Luksemburga

Ljubica Karaman
12.04.2019.
u 09:08

Na hrvatskom štandu iz godine u godinu pravi su hit mandarine i klementine iz doline Neretve, ali i domaće maslinovo ulje, rakije, paprenjaci, božićni kolači, palačinke i drugi specijaliteti koji nailaze na veliko odobravanje Luksemburžana i ostalih posjetitelja humanitarnog spektakla

Nešto manje od pola godina nakon održavanja događaja "58. Bazar international de Luxembourg", organizacijski odbor jednog od najvećih humanitarnih događaja u Velikom vojvodstvu objavio je iznose donacija koje će uputiti na adrese 70 raznih udruga i volonterskih organizacija diljem svijeta. 

Među projekte kojima se daje potpora uvrštena je i "Ženska soba – Centar za seksualna prava" u Zagrebu. Vrijednu donaciju od čak sedam tisuća eura ovih su dana iz ruku Carmen Decalf i Catherine Thill Kamatiki, članica predsjedništva "Bazara" odgovornih za projekte, primile voditeljica hrvatskog štanda na "Bazaru" Ivana Schumacher Filipović, Rosi Čuić i Mirjana Kacavenda.

"Bazar ima humanitarni karakter i njime se već godinama slijedi cilj suzbijanja siromaštva u cijelom svijetu, a posebno pružanje pomoći djeci i ženama. Ove godine zabilježeno je čak 28 tisuća posjetitelja. Posebno nam je drago što je uvršten i jedan projekt u Hrvatskoj, kao velika nagrada za trud koji u predstavljanje Hrvatske ulaže jedna vrijedna ekipa volontera iz Luksemburga", rekla je Ivana Schumacher Filipović.

Na hrvatskom štandu iz godine u godinu pravi su hit mandarine i klementine iz doline Neretve, ali i domaće maslinovo ulje, rakije, paprenjaci, božićni kolači, palačinke i drugi specijaliteti koji nailaze na veliko odobravanje Luksemburžana i ostalih posjetitelja humanitarnog spektakla. 

Nakon svečane predaje čeka za "Žensku sobu – Centar za seksualna prava" u Zagrebu, Ivana Schumacher Filipović i njezina ekipa kreću s pripremama za Bazar 2019., koji će se održati 30. studenoga i 1. prosinca 2019. U ovom trenutku traže se udruge koje bi mogle postati partneri Bazara i aplicirati za sredstva. Zainteresirani se mogu javiti na e-poštu: ivana.schumacher@gmail.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije