OBAVIJEST

Veleposlanstvo RH u Beču: Konzularni odjel ponovno počeo rad sa strankama

Veleposlanstvo RH u Beču
Foto: Arhiv - Veleposlansvo RH, Beč
19.05.2020.
u 22:50

Stoga se hrvatski državljani ljubazno mole da ne blokiraju liniju dežurnog telefona upitima koji se mogu odraditi u okviru radnoga tjedna.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Austriji izvijestilo je javnost da je Konzularni odjel Veleposlanstva u Beču ponovno započeo rad sa strankama. Kako se navodi „radi se pod posebnim uvjetima u skladu s propisanim mjerama sprečavanja širenja COVID-19 pandemije“.

Za tekuće konzularne poslove Konzularni odjel VRH Beč započeo je rad sa strankama pod sljedećim uvjetima

- ISKLJUČIVO UZ PRETHODNU NAJAVU mailom na beckon@mvep.hr ili telefonom na: 01 585 19 76 
- POŠTIVANJE DOBIVENOG TERMINA
- UZ STROGU PRIMJENU SVIH MJERA ZAŠTITE propisanih austrijskim zakonom – obveza nošenja maski, držanje razmaka, dezinfekcija ruku i sl. Stranke se mole da obvezno donesu svoju kemijsku olovku sa sobom. (nalivpero i sl.).

Veleposlanstvo RH u Beču moli za razumijevanje da zbog trenutno važećih mjera protiv širenja COVID-19 pandemije Konzularni odjel nije u mogućnosti primiti stranke bez prethodne najave kao niti prihvatiti kašnjenja koja dovode do okupljanja više ljudi u čekaonici. 

DEŽURNI TELEFON je aktivan izvan radnoga vremena i namijenjen je SAMO ZA SLUČAJEVE KRAJNJE NUŽDE koji nisu odgodivi (smrtni slučaj, krađa dokumenata, prometne nesreće…)

Stoga se hrvatski državljani ljubazno mole da ne blokiraju liniju dežurnog telefona upitima koji se mogu odraditi u okviru radnoga tjedna. Na taj način ne mogu doći do pomoći oni, kojima je pomoć u danom trenutku NUŽNO potrebna. Hvala na razumijevanju! - stoji u priopćenju Veleposlanstva RH u Austriji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije