Naslovnica Vijesti

Hrvatska dobila novu veleposlanicu u Tunisu

Predsjednik Essebsi zahvalio je na dobrim željama za prosperitet tuniškog naroda koje je uputila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
28. veljače 2018. u 08:58 1 komentara 1981 prikaza
Jasna Mileta
Foto: Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske

Hrvatska veleposlanica Jasna Mileta predala je u predsjedničkoj palači u Kartagi vjerodajnice NJ. E. G. Béjiju Caïdu Essebsiju, predsjedniku Tuniške Republike.

Predsjednik Essebsi zahvalio je na dobrim željama za prosperitet tuniškog naroda koje je uputila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Također, veleposlanici Mileti poželio je uspješnu provedbu mandata.

Tonči Staničić Diplomacija Veleposlanik Staničić predao vjerodajnice predsjedniku Bjelorusije Aleksandar Heina i Andrej Kiska Predali vjerodajnice Novi hrvatski veleposlanici u Slovačkoj i Njemačkoj Filip Vučak i Emmanuel Macron Dolazi u Hrvatsku Veleposlanik Vučak uručio vjerodajnice Macronu
  • pjole:

    Kako li je samo iskrivila glavu u znak odobravanja... Cijela ta naša diplomatska bulumenta se ubi ne bi li pokazala da su kooperativni, tolerantni i uglađeni... Za tapšanje po ramenu su spremni ići i kontra interesa zemlje.