Jasna Mileta

Hrvatska dobila novu veleposlanicu u Tunisu

Jasna Mileta
Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske
28.02.2018.
u 08:58

Predsjednik Essebsi zahvalio je na dobrim željama za prosperitet tuniškog naroda koje je uputila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović

Hrvatska veleposlanica Jasna Mileta predala je u predsjedničkoj palači u Kartagi vjerodajnice NJ. E. G. Béjiju Caïdu Essebsiju, predsjedniku Tuniške Republike.

Predsjednik Essebsi zahvalio je na dobrim željama za prosperitet tuniškog naroda koje je uputila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Također, veleposlanici Mileti poželio je uspješnu provedbu mandata.

Komentara 1

PJ
pjole
08:13 01.03.2018.

Kako li je samo iskrivila glavu u znak odobravanja... Cijela ta naša diplomatska bulumenta se ubi ne bi li pokazala da su kooperativni, tolerantni i uglađeni... Za tapšanje po ramenu su spremni ići i kontra interesa zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije