Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Turistička ponuda Hrvatske prvi put predstavljena u Australiji

Nakon iznimno uspješne prezentacije u Melbourneu, hrvatsku turističku delegaciju očekuje prezentacija Hrvatske i hrvatske turističke ponude danas u Sydneyu
04. srpnja 2019. u 11:07 0 komentara 65 prikaza
Foto: Ministarstvo turizma Republike Hrvatske
Pogledajte galeriju 1/3

Hrvatska turistička zajednica prvi put u povijesti organizira predstavljanje Hrvatske i hrvatske turističke ponude u Australiji. Prezentacija i radionica za 70 australskih turističkih agenata i sedam velikih australskih turoperatora u Melbourneu organizirana je u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom pod nazivom "Experience Croatia, Feel Slovenia".

GODINA KULTURE Austrija – Hrvatska 2017. Književna i turističko-gastronomska ponuda Novalje oduševila Bečane

Na prezentaciji i radionici sudjelovalo je 11 hrvatskih turističkih subjekata i to TZ Dubrovačko-neretvanske županije, Rijeka – Europska prijestolnica kulture 2020., Croatia Airlines, TZ Grada Zagreba, TZ Dubrovnika, Katarina Line Cruises & Tours, Atlas Plus, Navigare Yachting, Bagatin Clinic, Aronda Adriana Travel i Olivari, dok su slovensku turističku ponudu predstavljala četiri slovenska partnera i to KNM Travel, Ljubljana tourism&Ljubljana Castle, Palma travel DMC i Happy tours.

Među najvećim australskim turoperatorima prezentaciji su prisustvovali primjerice Adriatica (kompanija koja je dio Impulse Travel Grupacije s više od 30 godina iskustva), a u svojoj ponudi nudi Hrvatsku; Beyond Travel, vodeća australska i novozelandska kompanija specijalizirana za središnju i istočnu Europu, Skandinaviju, Tursku, Grčku, Hrvatsku i Sloveniju, kao i za kružna putovanja te Outdoor Travel kompanija specijalizirana za aktivni odmor u Europi koja posluje s više od 1200 agenata diljem Australije.

Mirella-Marie Radman Prošla NATO i Harvard Hrvatica iz Toronta vidi drukčiju turističku Hrvatsku

Nakon iznimno uspješne prezentacije u Melbourneu, hrvatsku turističku delegaciju očekuje prezentacija Hrvatske i hrvatske turističke ponude danas u Sydneyu.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.