Experience Croatia, Feel Slovenia

Turistička ponuda Hrvatske prvi put predstavljena u Australiji

Foto: Ministarstvo turizma Republike Hrvatske
1/3
04.07.2019.
u 11:07

Nakon iznimno uspješne prezentacije u Melbourneu, hrvatsku turističku delegaciju očekuje prezentacija Hrvatske i hrvatske turističke ponude danas u Sydneyu

Hrvatska turistička zajednica prvi put u povijesti organizira predstavljanje Hrvatske i hrvatske turističke ponude u Australiji. Prezentacija i radionica za 70 australskih turističkih agenata i sedam velikih australskih turoperatora u Melbourneu organizirana je u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom pod nazivom "Experience Croatia, Feel Slovenia".

Na prezentaciji i radionici sudjelovalo je 11 hrvatskih turističkih subjekata i to TZ Dubrovačko-neretvanske županije, Rijeka – Europska prijestolnica kulture 2020., Croatia Airlines, TZ Grada Zagreba, TZ Dubrovnika, Katarina Line Cruises & Tours, Atlas Plus, Navigare Yachting, Bagatin Clinic, Aronda Adriana Travel i Olivari, dok su slovensku turističku ponudu predstavljala četiri slovenska partnera i to KNM Travel, Ljubljana tourism&Ljubljana Castle, Palma travel DMC i Happy tours.

Među najvećim australskim turoperatorima prezentaciji su prisustvovali primjerice Adriatica (kompanija koja je dio Impulse Travel Grupacije s više od 30 godina iskustva), a u svojoj ponudi nudi Hrvatsku; Beyond Travel, vodeća australska i novozelandska kompanija specijalizirana za središnju i istočnu Europu, Skandinaviju, Tursku, Grčku, Hrvatsku i Sloveniju, kao i za kružna putovanja te Outdoor Travel kompanija specijalizirana za aktivni odmor u Europi koja posluje s više od 1200 agenata diljem Australije.

Nakon iznimno uspješne prezentacije u Melbourneu, hrvatsku turističku delegaciju očekuje prezentacija Hrvatske i hrvatske turističke ponude danas u Sydneyu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije