Naslovnica Vijesti

Tri zanimljiva predavanja na Godišnjem skupu hrvatskih pastoralnih djelatnika

Dan je završio euharistijskim slavljem koje je predvodio mons. Robert Casun. Ovaj pomoćni biskup Toronta s očeve strane ima hrvatske korijene
11. listopada 2018. u 10:11 0 komentara 91 prikaza
Foto: Ravnateljstvo dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu
Pogledajte galeriju 1/4

U utorak 9. listopada 2018., drugog dana Godišnjeg pastoralnog susreta hrvatskih svećenika i časnih sestara iz Kanade i Sjedinjenih Američkih Država u Torontu, održana su tri predavanja. 

Toronto Godišnji skup hrvatskih pastoralnih djelatnika iz Kanade i SAD-a

Prvo potpisuje prof. dr. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta, koji je predstavio djelovanje i poslanje Sveučilišta. 

Drugo predavanje o znanstveno-tehnološkom napretku kao novom izazovu za teološko-pastoralno djelovanje, o čemu piše i svoj doktorat na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, održao je vlč. Odilon Singbo, sveučilišni kapelan.

Od 21. do 23. rujna 2018. U Koljnofu predavanje o manjinskom obrazovanju na hrvatskom jeziku

Popodnevno predavanje održao je prof. dr. Jerko Valković, pročelnik Odjela za komunikologiju na HKS-u, o odnosu Crkve i svijeta medija. 

Dan je završio euharistijskim slavljem koje je predvodio mons. Robert Casun. Ovaj pomoćni biskup Toronta s očeve strane ima hrvatske korijene.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.