Iz Kanade i SAD-a

Tri zanimljiva predavanja na Godišnjem skupu hrvatskih pastoralnih djelatnika

Foto: Ravnateljstvo dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu
1/4
11.10.2018.
u 10:11

Dan je završio euharistijskim slavljem koje je predvodio mons. Robert Casun. Ovaj pomoćni biskup Toronta s očeve strane ima hrvatske korijene

U utorak 9. listopada 2018., drugog dana Godišnjeg pastoralnog susreta hrvatskih svećenika i časnih sestara iz Kanade i Sjedinjenih Američkih Država u Torontu, održana su tri predavanja. 

Prvo potpisuje prof. dr. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta, koji je predstavio djelovanje i poslanje Sveučilišta. 

Drugo predavanje o znanstveno-tehnološkom napretku kao novom izazovu za teološko-pastoralno djelovanje, o čemu piše i svoj doktorat na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, održao je vlč. Odilon Singbo, sveučilišni kapelan.

Popodnevno predavanje održao je prof. dr. Jerko Valković, pročelnik Odjela za komunikologiju na HKS-u, o odnosu Crkve i svijeta medija. 

Dan je završio euharistijskim slavljem koje je predvodio mons. Robert Casun. Ovaj pomoćni biskup Toronta s očeve strane ima hrvatske korijene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije