Autor Hrvat iz Australije

U izradi Facebook za hrvatsku dijasporu

PR
12.08.2019.
u 10:07

Online zajednica potaknut će i druge poduzetnike u smjeru razvoja novih ideja koje bi još bolje povezivale kako Hrvate tako i ljubitelje Lijepe Naše

Društveni mediji i internetske mreže imaju sve veću ulogu kako u životu pojedinaca tako i u djelovanju društva u cjelini. Svima su poznate društvene mreže poput Facebooka i Twittera, no u njima se teško snalazi, a postoje i problemi sa sigurnošću i načinima korištenja privatnih podataka, javlja Croatiaweek.com.

Tako sve veći broj timova koji razvijaju internetske platforme smatra kako je budućnost ne u velikim, sveobuhvatnim društvenim mrežama nego u manjim, specijaliziranim internetskim platformama.

Na tom tragu je i Nik Kraljević iz Australije i njegova tvrtka Kraljevic Tehnology koja trenutačno razvija internetsku platformu namijenjenu prvenstveno povezivanju svih zainteresiranih za Hrvatsku, Hrvate i hrvatsku dijasporu. "Croatian Diaspora Online Community" trenutačno napreduje prema beta fazi.

Govoreći o svome iskustvu rada na "Croatian Diaspora Online Community", Kraljević ističe kako mu stalno padaju na pamet dobre ideje u smjeru ohrabrivanja dijaspore na povratak u Hrvatsku. Isto tako, online zajednica potaknut će i druge poduzetnike u smjeru razvoja novih ideja koje bi još bolje povezivale kako Hrvate tako i ljubitelje Lijepe Naše.

Beta nove društvene mreže trebala bi se pojaviti u sljedećih nekoliko mjeseci. Tvrtka Kraljevic Tehnology već je napravila aplikaciju za hrvatske stikere (naljepnice) namijenjenu društvenim mrežama pod imenom "Lijepa Naša".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije