Renato Jelinić

Australski Hrvat došao na godišnji odmor u Cernik pa odlučio oličiti mostove

Radio Prkos
22.07.2019.
u 10:55

Svaki put kad dođe na godišnji odmor, o svom trošku i vlastitim rukama uredi dio središta općine

U Cerniku pokraj Nove Gradiške u posljednje vrijeme održane su mnoge akcije komunalnog uređenja pa je sada na red došla sanacija mostova. Prioriteti su odavno određeni, realiziraju se projekti, no ima i mještana koji samoinicijativno daju svoj doprinos ljepoti i uređenosti ovog kraja, piše Radio Prkos.

Takav je i gospodin Renato Jelinić koji živi u Australiji gdje ima svoju tvrtku, ali svaki put kada dođe na godišnji odmor, o svom trošku i vlastitim rukama uredi dio središta općine. 

Prošle godine oličio je kapelicu, a sada je kupio materijal, zasukao rukave i počeo ličiti mostove. Cernik može biti ponosan na ovakvog gospodina. Svaka čast!

Komentara 5

MA
majlena
14:48 22.07.2019.

Kad već nova država nije u stanju ni obojati ono što je prethodna sagradila...

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:59 22.07.2019.

obojao je u crveno, zanimljivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije