Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Slobodna Država Bavarska daje stipendije za ljetne tečajeve njemačkog jezika

Svi potencijalni kandidati moraju u trenutku prijave imati završena najmanje dva semestra na matičnome visokom učilištu i priložiti prijepis ocjena trenutačne razine studija
23. veljače 2019. u 08:47 0 komentara 834 prikaza
Foto: PR

Bavarski visokoškolski centar za srednju, istočnu i jugoistočnu Europu (BAYHOST) raspisao je natječaj za stipendije Slobodne Države Bavarske za ljetne tečajeve njemačkog jezika u Bavarskoj ove godine. Stipendije pokrivaju trošak tečaja, smještaja i prehrane.

Semestralni tečaj Želite li učiti hrvatski jezik u Zagrebu? Evo kako se možete prijaviti

Na natječaj BAYHOST-a za ljetne tečajeve mogu se prijaviti studenti svih područja iz Hrvatske, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Srbije, Slovenije i Ukrajine.

Svi potencijalni kandidati moraju u trenutku prijave imati završena najmanje dva semestra na matičnome visokom učilištu i priložiti prijepis ocjena trenutačne razine studija.

Zastava e-tečaj Sada besplatno možete učiti hrvatski jezik razine A2

Od kandidata se zahtijeva znanje njemačkoga jezika najmanje na razini B1. Detaljne informacije o tečajevima i postupku prijave nalaze se na mrežnim stranicama BAYHOST-a.

Rok za prijavu je 25. ožujka 2019. godine.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.