Prijava do 25. ožujka 2019.

Slobodna Država Bavarska daje stipendije za ljetne tečajeve njemačkog jezika

PR
23.02.2019.
u 08:47

Svi potencijalni kandidati moraju u trenutku prijave imati završena najmanje dva semestra na matičnome visokom učilištu i priložiti prijepis ocjena trenutačne razine studija

Bavarski visokoškolski centar za srednju, istočnu i jugoistočnu Europu (BAYHOST) raspisao je natječaj za stipendije Slobodne Države Bavarske za ljetne tečajeve njemačkog jezika u Bavarskoj ove godine. Stipendije pokrivaju trošak tečaja, smještaja i prehrane.

Na natječaj BAYHOST-a za ljetne tečajeve mogu se prijaviti studenti svih područja iz Hrvatske, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Srbije, Slovenije i Ukrajine.

Svi potencijalni kandidati moraju u trenutku prijave imati završena najmanje dva semestra na matičnome visokom učilištu i priložiti prijepis ocjena trenutačne razine studija.

Od kandidata se zahtijeva znanje njemačkoga jezika najmanje na razini B1. Detaljne informacije o tečajevima i postupku prijave nalaze se na mrežnim stranicama BAYHOST-a.

Rok za prijavu je 25. ožujka 2019. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije