Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Želite li učiti hrvatski jezik u Zagrebu? Evo kako se možete prijaviti

Organizator tečaja navodi kako izborni kolegiji iz hrvatskog jezika i hrvatske kulture obuhvaćaju govorne vježbe, gramatiku, etnologiju, svakodnevnu kulturu, film, književnost
07. veljače 2019. u 10:16 0 komentara 137 prikaza
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Odsjek za kroatistiku Filozofskog fakulteta zagrebačkog Sveučilišta, jednog od najvećih u Hrvatskoj, organizira od 25. veljače do 7. lipnja 2019. godine u Zagrebu Semestralni tečaj hrvatskog jezika i kulture. 

Zagreb Do 10. ožujka 2019. Donosimo sve informacije o ljetnim tečajevima češkoga jezika i kulture

Dobra je to prilika za hrvatske iseljenike i njihovu djecu, kao i za Austrijance koji iz poslovnih ili privatnih razloga žele naučiti hrvatski jezik te doznati više o našoj kulturi.

Tečaj traje 15 tjedana tijekom jednog semestra. Polaznici hrvatski jezik uče tri školska sata (3 x 45 minuta) svakog radnog dana, što ukupno iznosi 225 nastavnih sati jezičnih vježbi tijekom jednog semestra. Polaznici mogu dodatno učiti i o hrvatskoj kulturi.

Četvrta sjednica Hrvatski kao drugi, strani i nasljedni jezik

Semestralni tečaj hrvatskog jezika i kulture akreditiran je kao "Jezične vježbe iz hrvatskoga kao drugoga i stranog jezika". Uspješan završetak programa polaznicima omogućuje i stjecanje 14 ECTS-a.

Učenje hrvatskog jezika provodi se na različitim razinama, od početne do C1 razine, u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike.

Organizator tečaja navodi kako izborni kolegiji iz hrvatskog jezika i hrvatske kulture obuhvaćaju govorne vježbe, gramatiku, etnologiju, svakodnevnu kulturu, film, književnost...

Ljubav prema knjizi Markon na kreativan način u Beču uči mlade hrvatski jezik

Sve informacije o Semestralnom tečaju mogu se dobiti na ovom linku...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.