Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Sada besplatno možete učiti hrvatski jezik razine A2

Sučelje, upute i podrška za oba tečaja dostupni su na engleskom i španjolskom jeziku, a prijava na e-tečaj moguća je korištenjem korisničkog računa za Facebook ili Google
16. prosinca 2018. u 13:58 0 komentara 114 prikaza
Zastava
Foto: Siniša Hančić/PIXSELL

Nakon što je sredinom prosinca 2017. godine pokrenut besplatan e-tečaj hrvatskoga jezika osnovne razine A1 kojemu je dosad pristupilo više od 1500 polaznika, većinom hrvatskih iseljenika i njihovih potomaka (oko 1000 na korisničkom sučelju na engleskom jeziku i 500 na španjolskom jeziku) na inicijativu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske u suradnji sa Croaticumom – Centrom za hrvatski kao drugi i strani jezik Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dostupan je e-tečaj hrvatskoga jezika – razina A2 namijenjen prije svega Hrvatima izvan domovine, ali i svim drugim zainteresiranima za učenje hrvatskoga jezika.

Zapadnohercegovačka županija Stručno usavršavanje nastavnika hrvatskog jezika i književnosti

Sučelje, upute i podrška za oba tečaja dostupni su na engleskom i španjolskom jeziku, a prijava na e-tečaj moguća je korištenjem korisničkog računa za Facebook ili Google. 

Iz Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske napominju kako su oba e-tečaja trajno besplatna za sve polaznike.

Forum hrvatskih manjina Zbog birokracije izgubili nastavu na hrvatskom jeziku

Otvoreni e-tečaj A2 razine dostupan je na ovom linku...

 

Ako imaš zanimljivu priču ili vijest iz dijaspore pošalji nam na e-mail: ivan.ril@vecernji.net

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.