CRO VIENNE BD

Ruža Stjepanović: Čestitke svima, ove je godine turnir zaista bio sjajan!

Foto: Ruža Stjepanović
1/7
15.01.2020.
u 11:58

Pobjednik skupine U11 je NK Radoboj, drugi je NK Široki Brijeg, treći je NK Dilj, Vinkovci, a četvrti WAF Brigittenau iz Beča

Čestitke svima! Sjajni treneri, sjajna djeca. Ove je godine turnir zaista bio sjajan, stoji u priopćenju Ruže Stjepanović, voditeljice Međunarodnog malonogometnog dvoranskog turnira SK Cro Vienna BD Gruppe za mlade nogometaše uzrasta U7, U8, U10 i U11, koji je održan prošlog vikenda u Beču. Na turniru je sudjelovalo 30 momčadi iz Austrije, Slovačke, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. 
Stjepanović je zahvalila ne samo svojem timu nego i „omladinskom vođi“ Marcelu Pejiću i Ivanu Brandiću te sportskom direktoru kluba Andriji Bubaloviću i njegovu zamjeniku Marku Geljiću na pomoći i podršci u organizaciji turnira.

„Vjerujem da su naši inozemni timovi donijeli malo svježeg zraka i da to stvara dobru mješavinu na našem turniru“, rekla je Stojanović, koja već više od 10 godina radi na organizaciji turnira. Napomenula je kako se „nije štedjelo ni truda ni novaca kako bi svi sudionici mogli otići svojim kućama s nagradama“. Dodala je kako je uvjerena da je Cro Vienna BD jedan od klubova koji s ponosom može reći da ima najbolje nagrade za sudionike turnira.

Svima je zaželjela uspješnu sezonu, izrazivši nadu da može računati na sve momčadi i na turniru SK Cro Vienne BD, na čijem je čelu predsjednik Mate Stojanović, a koji će se održati 1. svibnja ove godine na terenu Kluba u Eibesbrunnergasse 13 u Beču i to na pravoj travi. 

Stjepanović je u svom izvješću s ponosom istaknula i imena pobjednika turnira te najbolje igrače, vratare i strijelce po dobnim uzrastima: 

Foto: Ruža Stjepanović

U skupini U7 prvi je FC Ruzinov iz Bratislave, druga je Cro Vienna BD grupa, treća je Austria XIII, a četvrti Dynamo Kids. Najbolji igrač je Jacko Samuel (Ruzinov), najbolji vratar Ivano Čuturić (CRV), a najbolji strijelac Viglasky Michal (Ruzinov) s 9 golova.
Pobjednik skupine U8 je SC Simmering, Beč, druga je Cro Vienna BD grupa 1, treća je Cro Vienna BD grupa 2, a četvrti Dynamo Kids. Najbolji igrač bio je Alexander Mitrović (SC Simmering), najbolji vratar Semih, a najbolji strijelac Toni Jurić (CRV) s 9 golova.
U skupini U 10 prve su Wiener Linien, drugi je NK Široki Brijeg, 3. Floridsdorfer AC, a četvrta je Austria XIII. Najbolji igrač je Bilal (FAC), najbolji vratar Tosun Merda (TWL), a najbolji strijelac Bilal  (FAC) s 8 golova.

Pobjednik skupine U11 je NK Radoboj, drugi je NK Široki Brijeg, treći je NK Dilj, Vinkovci, a četvrti WAF Brigittenau iz Beča. Najbolji igrač je Jan Gluhak (NK Radoboj), najbolji vratar Luka Lasić (NK Široki Brijeg), a najbolji strijelci turnira u ovoj kategoriji bili su Lukas Hlebec i Emil Oraić Fazlić (NK Radoboj), svaki s po 6 golova.

I što na kraju reći nego uputiti iskrene čestitke organizatorima, trenerima i svim malim nogometašima i njihovim roditeljima koji su velika podrška ne samo svojoj djeci nego i ovom klubu koji je već više puta za svoj uspješan rad s mladima nagrađen Večernjakovom domovnicom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije