Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Ruža Stjepanović: Čestitke svima, ove je godine turnir zaista bio sjajan!

Pobjednik skupine U11 je NK Radoboj, drugi je NK Široki Brijeg, treći je NK Dilj, Vinkovci, a četvrti WAF Brigittenau iz Beča
15. siječnja 2020. u 11:58 0 komentara 52 prikaza
Foto: Ruža Stjepanović
Pogledajte galeriju 1/7

Čestitke svima! Sjajni treneri, sjajna djeca. Ove je godine turnir zaista bio sjajan, stoji u priopćenju Ruže Stjepanović, voditeljice Međunarodnog malonogometnog dvoranskog turnira SK Cro Vienna BD Gruppe za mlade nogometaše uzrasta U7, U8, U10 i U11, koji je održan prošlog vikenda u Beču. Na turniru je sudjelovalo 30 momčadi iz Austrije, Slovačke, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. 
Stjepanović je zahvalila ne samo svojem timu nego i „omladinskom vođi“ Marcelu Pejiću i Ivanu Brandiću te sportskom direktoru kluba Andriji Bubaloviću i njegovu zamjeniku Marku Geljiću na pomoći i podršci u organizaciji turnira.

POHVALE Hrvatskom centru u Beču još uvijek stižu čestitke za dojmljivu dječju priredbu

„Vjerujem da su naši inozemni timovi donijeli malo svježeg zraka i da to stvara dobru mješavinu na našem turniru“, rekla je Stojanović, koja već više od 10 godina radi na organizaciji turnira. Napomenula je kako se „nije štedjelo ni truda ni novaca kako bi svi sudionici mogli otići svojim kućama s nagradama“. Dodala je kako je uvjerena da je Cro Vienna BD jedan od klubova koji s ponosom može reći da ima najbolje nagrade za sudionike turnira.

Svima je zaželjela uspješnu sezonu, izrazivši nadu da može računati na sve momčadi i na turniru SK Cro Vienne BD, na čijem je čelu predsjednik Mate Stojanović, a koji će se održati 1. svibnja ove godine na terenu Kluba u Eibesbrunnergasse 13 u Beču i to na pravoj travi. 

Stjepanović je u svom izvješću s ponosom istaknula i imena pobjednika turnira te najbolje igrače, vratare i strijelce po dobnim uzrastima: 

 | Autor : Ruža Stjepanović Foto: Ruža Stjepanović

U skupini U7 prvi je FC Ruzinov iz Bratislave, druga je Cro Vienna BD grupa, treća je Austria XIII, a četvrti Dynamo Kids. Najbolji igrač je Jacko Samuel (Ruzinov), najbolji vratar Ivano Čuturić (CRV), a najbolji strijelac Viglasky Michal (Ruzinov) s 9 golova.
Pobjednik skupine U8 je SC Simmering, Beč, druga je Cro Vienna BD grupa 1, treća je Cro Vienna BD grupa 2, a četvrti Dynamo Kids. Najbolji igrač bio je Alexander Mitrović (SC Simmering), najbolji vratar Semih, a najbolji strijelac Toni Jurić (CRV) s 9 golova.
U skupini U 10 prve su Wiener Linien, drugi je NK Široki Brijeg, 3. Floridsdorfer AC, a četvrta je Austria XIII. Najbolji igrač je Bilal (FAC), najbolji vratar Tosun Merda (TWL), a najbolji strijelac Bilal  (FAC) s 8 golova.

Pobjednik skupine U11 je NK Radoboj, drugi je NK Široki Brijeg, treći je NK Dilj, Vinkovci, a četvrti WAF Brigittenau iz Beča. Najbolji igrač je Jan Gluhak (NK Radoboj), najbolji vratar Luka Lasić (NK Široki Brijeg), a najbolji strijelci turnira u ovoj kategoriji bili su Lukas Hlebec i Emil Oraić Fazlić (NK Radoboj), svaki s po 6 golova.

Koordinator bala Petar Tyran i Gabriela Novak Karall GRADIŠĆANSKI HRVATI 73. Hrvatski bal u Beču ove godine i u znaku predsjedanja Hrvatske Vijećem EU

I što na kraju reći nego uputiti iskrene čestitke organizatorima, trenerima i svim malim nogometašima i njihovim roditeljima koji su velika podrška ne samo svojoj djeci nego i ovom klubu koji je već više puta za svoj uspješan rad s mladima nagrađen Večernjakovom domovnicom.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.