Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Prijedlog bodovne liste kandidata za internetsko učenje hrvatskog jezika

Konačna bodovna lista bit će objavljena po okončanju postupka prigovora, a kandidati koji ostvaruju pravo na stipendiju bit će obaviješteni o datumu zaključivanja ugovora o stipendiranju
12. rujna 2019. u 13:43 0 komentara 23 prikaza
Foto: Matica

Na temelju provedenog javnog poziva za dodjelu stipendije za internetsko učenje hrvatskog jezika u Republici Hrvatskoj, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodjeljuje do deset stipendija za akademsku godinu 2019./2020.

rječnik.hr Hrvatski školski rječnik odsad dostupan i online

Prijedlog bodovne liste utvrđen je sukladno uvjetima i kriterijima propisanim točkom 3. javnog poziva, odnosno na temelju ukupnog broja ostvarenih bodova.

Na javni poziv, koji je bio otvoren od 14. do 29. kolovoza 2019., u propisanom roku zaprimljene su 34 prijave, među kojima je utvrđeno sedam potpunih.

Stipendija uključuje trošak internetskog tečaja hrvatskog jezika – Hrvatski internetski tečaj HiT-1 te se isplaćuje organizatoru tečaja.

Protiv ovog prijedloga bodovne liste kandidat može Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske podnijeti pisani prigovor u roku od osam dana od dana objave na mrežnim stranicama Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Rekordan broj Objavljena konačna bodovna lista stipendista za učenje hrvatskog jezika

Konačna bodovna lista bit će objavljena po okončanju postupka prigovora, a kandidati koji ostvaruju pravo na stipendiju bit će obaviješteni o datumu zaključivanja ugovora o stipendiranju.

Prijedlog bodovne liste

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.