Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Prijavite se na konferenciju o iseljeničkom turizmu

Budući da je broj mjesta za sudjelovanje na splitskom skupu ograničen, organizator moli sve zainteresirane da što brže reagiraju na poziv
21. ožujka 2019. u 09:25 0 komentara 98 prikaza
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

"Hrvatsko iseljeništvo, naš 12. igrač na terenu" naslov je pozivnice Centra za istraživanje hrvatskog iseljeništva iz Zagreba, koji sa splitskom podružnicom Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, Hrvatskom gospodarskom komorom i Poliklinikom Bagatin, poziva sve zainteresirane osobe u inozemstvu da se prijave na 2. međunarodnu konferenciju o iseljeničkom turizmu u Splitu.

Zagreb Evo o čemu se raspravljalo na konferenciji 'Povijest hrvatske političke emigracije u 20. stoljeću'

Događaj će se održati od 17. do 18. svibnja 2019. u Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti (palača Milesi) u Splitu, Trg braće Radića 7, a zainteresirani se mogu prijaviti na ovom linku...

"Ponovno želimo povezati iseljenu i domovinsku Hrvatsku, postaviti nove ciljeve u smislu iseljeničkog turizma i poslati neke važne poruke", stoji u pozivu.

Naglašava se i da će konferencija u Splitu programski pokrivati različite teme, od brendiranja Hrvatske, preko gastro i kulturne ponude, zdravstvenog turizma i sporta do najrazličitijih mogućnosti ulaganja u nekretnine i gospodarstvo, uz posebne goste iznenađenja s hrvatske estradne scene, iz svijeta posla i sporta.

Dubrovnik Održana prva nacionalna konferencija: Uključivanje dijaspore u razvoj zemlje podrijetla

Budući da je broj mjesta za sudjelovanje na splitskom skupu ograničen, organizator moli sve zainteresirane da što brže reagiraju na poziv koji započinje tvrdnjom: "Svima nam je već kristalno jasno da je oduvijek domovinu Hrvatsku štitio i branio njezin 12. igrač na terenu – a to je naše iseljeništvo".

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.