Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Poziv za podnošenje molbi za stipendije vlade Slovačke Republike

Nacionalni stipendijski program Slovačke Republike namijenjen je potpori mobilnosti stranih studenata, doktoranada, sveučilišnih profesora, istraživača i umjetnika za boravak na slovačkim sveučilištima i u istraživačkim ustanovama
14. ožujka 2019. u 09:31 0 komentara 30 prikaza
Foto: GettyImages

SAIA (Slovačka akademsko-informatička agencija) i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, istraživanja i sporta Slovačke Republike objavili su, u sklopu Nacionalnoga stipendijskog programa Slovačke Republike, poziv za podnošenje molbi za stipendije za učenike, studente, studijske istraživačke i predavačke boravke za 2019./2020. godinu.

Do 10. svibnja 2019. Nove stipendije za istraživanje i usavršavanje u Americi

Nacionalni stipendijski program Slovačke Republike namijenjen je potpori mobilnosti stranih studenata, doktoranada, sveučilišnih profesora, istraživača i umjetnika za boravak na slovačkim sveučilištima i u istraživačkim ustanovama.

Informacije o programu mogu se pronaći na službenoj stranici programa...

Prvi zaključni rok za podnošenje prijave za stipendije jest 30. travnja 2019. godine do 16 sati za stipendijske boravke u sljedećoj akademskoj godini.

Drugi zaključni rok za podnošenje prijave je 31. listopada 2019. godine do 16 sati za stipendijske boravke tijekom ljetnoga semestra tekuće akademske godine.

Rok: 26./28. ožujka 2019. Evo kako možete do stipendija Vlade Mađarske

Molbe za stipendije podnose se elektronički na ovom linku...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.