Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Nove stipendije za istraživanje i usavršavanje u Americi

Kandidati trebaju podnijeti dokaz o hrvatskom državljanstvu, zaposlenju u Republici Hrvatskoj i znanju engleskog jezika
12. ožujka 2019. u 09:22 0 komentara 57 prikaza
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe EU i veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj objavljuju natječaj za stipendije programa Fulbright za akademsku godinu 2020./2021.:

Rok: 26./28. ožujka 2019. Evo kako možete do stipendija Vlade Mađarske

– stipendije za postdoktorska istraživanja u trajanju od jednog ili dva semestra (pet ili devet mjeseci)

– stipendije za preddoktorska istraživanja u trajanju od dva semestra (devet mjeseci; uvjet: akademski naziv magistra znanosti ili upisan doktorski studij u Republici Hrvatskoj).

Opći uvjeti

Stipendije se dodjeljuju za istraživanje i usavršavanje na sveučilištima u Sjedinjenim Američkim Državama. Nisu namijenjene za razdoblje studija niti omogućuju stjecanje akademskog naziva u SAD-u. Kandidati trebaju podnijeti dokaz o hrvatskom državljanstvu, zaposlenju u Republici Hrvatskoj i znanju engleskog jezika.

Do 25. ožujka 2019. Vlada Narodne Republike Kine dodjeljuje devet stipendija

Rok je za prijavu 10. svibnja 2019., a više informacija o programu, detaljne upute i obrasci za online prijavu nalaze se na ovom linku...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.