Do 10. svibnja 2019.

Nove stipendije za istraživanje i usavršavanje u Americi

BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL
12.03.2019.
u 09:22

Kandidati trebaju podnijeti dokaz o hrvatskom državljanstvu, zaposlenju u Republici Hrvatskoj i znanju engleskog jezika

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe EU i veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj objavljuju natječaj za stipendije programa Fulbright za akademsku godinu 2020./2021.:

– stipendije za postdoktorska istraživanja u trajanju od jednog ili dva semestra (pet ili devet mjeseci)

– stipendije za preddoktorska istraživanja u trajanju od dva semestra (devet mjeseci; uvjet: akademski naziv magistra znanosti ili upisan doktorski studij u Republici Hrvatskoj).

Opći uvjeti

Stipendije se dodjeljuju za istraživanje i usavršavanje na sveučilištima u Sjedinjenim Američkim Državama. Nisu namijenjene za razdoblje studija niti omogućuju stjecanje akademskog naziva u SAD-u. Kandidati trebaju podnijeti dokaz o hrvatskom državljanstvu, zaposlenju u Republici Hrvatskoj i znanju engleskog jezika.

Rok je za prijavu 10. svibnja 2019., a više informacija o programu, detaljne upute i obrasci za online prijavu nalaze se na ovom linku...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije