Naslovnica Vijesti

Potpisivanje ugovora za programe i projekte Hrvata u Bosni i Hercegovini

Financijska sredstva koja su osigurana u proračunu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske raspodijeljena su na 105 programa i projekata i to za područje kulture za 31 projekt, za područje obrazovanja i znanosti 23 projekta, za područje zdravstva 16 projekata i za ostala područja 35 projekata
29. kolovoza 2018. u 08:56 0 komentara 51 prikaza
Zastava
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

U petak 31. kolovoza s početkom u 12.30 sati u Vitezu u Franšiznom centru održat će se svečani program u povodu potpisivanja ugovora za programe i projekte Hrvata u Bosni i Hercegovini. Na svečanosti će sudjelovati Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske te brojni uzvanici iz političkog i društvenog života Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Varioci na prvom mjestu U Sloveniji i Njemačkoj zaposleno više od 31 tisuće radnika iz BiH

Podsjećamo da je Vlada Republike Hrvatske na 108. sjednici održanoj 26. srpnja 2018. godine donijela Odluku o raspodjeli sredstava za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih te ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2018. godinu. 

Mostar Vlada RH Najveći iznos dosad! Čak 24 milijuna kuna Hrvatima u BiH

Financijska sredstva koja su osigurana u proračunu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske raspodijeljena su na 105 programa i projekata i to za područje kulture za 31 projekt, za područje obrazovanja i znanosti 23 projekta, za područje zdravstva 16 projekata i za ostala područja 35 projekata.

Mostarski sajam Sporazum 'Jačanje gospodarske suradnje u interesu je Hrvatske i BiH'

Mole se dobitnici potpore da dođu na potpisivanje ugovora koje će se održati s početkom u 11 sati u prostorijama konzulata Republike Hrvatske u Vitezu.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.