Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Opća bolnica u Sisku dobila uređaj za anesteziju zahvaljujući suradnji ACAP-a i inicijative 'Jedna Hrvatska'

Ovo je tek prva rata pomoći Banovini od ACAP Zaklade jer je zaklada već u tijeku kupnje vozila hitne pomoći za Petrinju te sigurnosne opreme za statičare volontere
09. travnja 2021. u 14:31 0 komentara 28 prikaza
Foto: Hrvatska matica iseljenika

Opća bolnica u Sisku primila je vrijednu donaciju od Zaklade Udruženja hrvatsko-američkih stručnjaka (ACAP) i inicijative ”Jedna Hrvatska” koja okuplja udruge Hrvata iz domovine te iz Australije, Čilea, Kanade, Japana, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država, Slovačke, Velike Britanije i Venezuele.

DODIJELJUJE SE 500 STIPENDIJA Ured za Hrvate izvan Hrvatske zaprimio 1.608 prijava za stipendije

ACAP Zaklada surađuje sa stručnjacima na terenu te donira potrebnu opremu. Tako je za bolnicu u Sisku mašina za anesteziju bila najpotrebnija a ovaj vrhunski model je prikladan za operacije na najbolesnijim i najmanjim pacijentima.

Ovaj pristup donacijama omogućuje donatorima da na transparentan način vide kako njihova sredstva pomažu potrebitima.

HRVATSKI MREŽNI RJEČNIK Održano predavanje o mrežnim rječnicima s posebnim naglaskom na 'Mrežnik'

Ovo je tek prva rata pomoći Banovini od ACAP Zaklade jer je zaklada već u tijeku kupnje vozila hitne pomoći za Petrinju te sigurnosne opreme za statičare volontere. Od potresa u Zagrebu do donas, zaklada je prikupila 420 tisuća američkih dolara za pomoć Hrvatskoj.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.