Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Objavljujemo dobitnike stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika

Ugovori o stipendiranju zaključit će se početkom tečaja hrvatskog jezika u zimskom, odnosno ljetnom semestru
29. rujna 2019. u 20:07 0 komentara 24 prikaza
Foto: Matica

Završetkom postupka po zaprimljenim prigovorima donesena je Odluka o dodjeli stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika u akademskoj godini 2019./2020.

Još 15 jezika Zbog sve više naših doseljenika, bundestag.de dostupan i na hrvatskom jeziku

S ciljem učenja hrvatskog jezika, upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te jačeg povezivanja i suradnje s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske za akademsku godinu 2019./2020. dodijelio je ukupno deset stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika. Stipendija se odnosi na Hrvatski internetski tečaj HiT-1 koji organizira Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska matica iseljenika i Sveučilišni računski centar SRCE.

HiT-1 Prijedlog bodovne liste kandidata za internetsko učenje hrvatskog jezika

O drugim pojedinostima vezanim uz odobrenu stipendiju izabrani kandidati po ovoj Odluci bit će obaviješteni elektroničkom poštom, a ugovori o stipendiranju zaključit će se početkom tečaja hrvatskog jezika u zimskom, odnosno ljetnom semestru.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.