Koncert

Sjajna hrvatsko-talijanska kombinacija iz Ludwigsburga

Soultrip
Foto: Goran Lokas
1/4
06.03.2018.
u 09:28

Kako je večer odmicala, tako je Soultrip na pozornicu pozivao mnogobrojne goste i nove članove svoga benda koji su stalno podizali atmosferu u dvorani

Odličnim koncertom u rasprodanom prostoru Wilhelma-Theatera u Stuttgartu, hrvatsko-talijanska kombinacija iz Ludwigsburga, koju čine Blago Galić, Ivan Cvitanušić i Nunzio Casolla, još jednom je pokazala svoj izniman talent. 

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha sa samostalnim koncertom "Soultrip in Palace", sastav je i ove godine odlučio počastiti svoju publiku bogatim unplugged repertoarom s trojicom vokalista, pa čak i orkestrom koji je činilo 14-ero studenata Glazbene akademije u Stuttgartu.

Prvi dio koncerta obilježen je nešto mirnijim tonovima, odličnim vokalnim interpretacijama trojice pjevača, a mogle su se čuti pjesme Metallice, Andreasa Bouranija, Xaviera Naidooa, Coldplaya, Uptown Funka, Coolija, ali i vlastite kompozicije "Glückseligkeit" i "S tobom" te sjajna glazba iz serije Game of Thrones, uz zanimljiv tekst Blage Galića na njemačkom jeziku.

Kako je večer odmicala, tako je Soultrip na pozornicu pozivao mnogobrojne goste i nove članove svoga benda koji su stalno podizali atmosferu u dvorani.  

Anthony Bissinger i Annika Strobel za gitarom i basom, Klaus Dietrich na klavijaturama, bubnjari Davies Tannor i Holger Biehr te sjajni saksofonist Boris Sonnenberg, oduševili su publiku koja je mlade glazbenike, inače poznate po sudjelovanju u završnici njemačkog X Factora, dvaput vraćala na bis.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije