VIDEO

Pogledajte nastup Josipe Lisac u Chicagu

Josipa Lisac
Foto: Iva Lugarić
1/3
29.09.2017.
u 13:33

Izvedene su neke nove pjesme, no i već poznati klasici "Magla", "O jednoj mladosti", "Danas sam luda". Između uspješnica, Josipa je rado s publikom dijelila svoja iskustva i razmišljanja te tako otkrila dio sebe

U organizaciji CroExpoa, Thalia Hall u Chicagu ovaj tjedan ugostila je jednu od najvećih hrvatskih glazbenih diva – Josipu Lisac.

Koncert je to koji su s nestrpljenjem očekivali svi glazbeni sladokusci, a da Josipa Lisac s razlogom nosi titulu kraljice hrvatske estrade, uvjerili su se mnogi koji su te večeri uživali u njezinu virtuoznom glasu. 

Izvedene su neke nove pjesme, no i već poznati klasici "Magla", "O jednoj mladosti", "Danas sam luda". Između uspješnica, Josipa je rado s publikom dijelila svoja iskustva i razmišljanja te tako otkrila dio sebe.

"Stvorit će se neka nova prijateljstva", rekla je na početku koncerta.

Josipa Lisac svojedobno je živjela u Sjedinjenim Američkim Državama, ovdje je nastupala i snimila album u Studiju 55 Richarda Perryja u Los Angelesu.

U Hrvatsku je svojim albumom "Made in U.S.A" prvi put donijela "mastering", kao i disko-pjesmu "Ti si genije", no tada je na domaćoj glazbenoj sceni zavladao "novi val", ponešto drukčiji glazbeni smjer.

Na njezinoj američkoj turneji pridružili su joj se poznati glazbenici: gitara – Davor Doležal, truba – Josip Grah, bas – Davor Črnigoj, klavijature – Gojko Tomljanović i na bubnjevima Borna Šercar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije