Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Jedinstveno glazbeno-literarno putovanje od Beča do Trstenog

Ovo nezaboravno putovanje koje će obilježiti glazba Josipa Čenića, uz čitanje U. Maucha, mnogima će približiti zanimljivu prošlost i sadašnjost te ljepote drevnog Trstenog
09. rujna 2019. u 22:28 0 komentara 109 prikaza
Foto: Snježana Herek

"Putovanje u Trsteno" naslov je jedinstvenog glazbeno-literarnog putovanja od Beča do Trstenog kod Dubrovnika na koje će vas 13. rujna 2019. godine u 18 sati u Austrijskom kulturnom forumu u Zagrebu (Gundulićeva 3) povesti Josip Čenić, gitarist, kantautor i jedan od osnivača bečkog sastava "Dubrovački kavaljeri" te Uwe Mauch, njegov dugogodišnji prijatelj, austrijski novinar i publicist.

Međunarodno priznanje Zagrebačke kustosice vode Kunsthalle u Beču

Ovo nezaboravno hrvatsko-austrijsko putovanje koje će obilježiti glazba Josipa Čenića, uz čitanje U. Maucha, mnogima će približiti zanimljivu prošlost i sadašnjost te ljepote drevnog Trstenog poznatog, između ostaloga, i po višestoljetnoj platani, najstarijem spomeniku parkovne arhitekture u Hrvatskoj.

Mara Majka i kći u Beču spojile hrvatsku tradiciju i urbanu modu

Kako obojica protagonista ovog događaja žive u Beču, za prisutne će to biti dobra prilika da od njih mnogo toga doznaju.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.