Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Iz dijaspore s ljubavlju: U spomen na svog pokojnog supruga donirala 40 tisuća kuna obiteljima u domovini

Pomažući voljenoj Domovini, kako nekada tijekom Domovinskog rata tako i sada u miru, Nenadić želi “barem u malom uzvratiti zahvalnost rodnoj grudi koja joj je podarila život”
16. prosinca 2019. u 03:52 0 komentara 644 prikaza
Knjiga
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Na blagdan sv. Lucije, djevice i mučenice iz prvih kršćanskih vremena, 13. prosinca, deset obitelji "koje svakodnevno podnose mučeništvo" zbog svojeg lošeg materijalnog stanja, neimaštine ili bolesti, primilo po 4000 kuna novčane pomoći.

Modna revija FOTOGALERIJA Hrvatice iz Chicaga na humanitarnoj modnoj reviji

Donaciju ukupne vrijednosti od 40.000 kuna, drugu godinu zaredom daruje R. Đurđica Nenadić iz Kalifornije (Sjedinjene Američke Države) u spomen na svog pokojnog supruga Ivana. 

Pomažući voljenoj Domovini, kako nekada tijekom Domovinskog rata tako i sada u miru, Nenadić želi “barem u malom uzvratiti zahvalnost rodnoj grudi koja joj je podarila život”. 

Reutlingen, Tubingen i Metzingen Dvije godišnje humanitarne akcije za pomoć domovini

Taj čin potaknut drugom zapovijeđu ljubavi, koja kaže „Ljubi bližnjega svoga kao sebe samoga“, samo je jedan od brojnih primjera koji pokazuju kako iseljena Hrvatska suosjeća sa svojom Domovinom i pomaže koliko može, izvijestio je Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.