Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Hrvatska dijaspora u Luksemburgu ne propušta prilike za predstavljanje Lijepe Naše

Sredstvima veleposlanstva nabavljeni su vino i slatkiši hrvatskih proizvođača koji su kao nagrade uručivani sudionicima kviza o poznavanju Lijepe Naše
12. svibnja 2019. u 13:58 0 komentara 187 prikaza
Foto: Ljubica Karaman
Pogledajte galeriju 1/7

Treću godinu zaredom Hrvatsko društvo Luksemburg pripremilo je štand za proslavu Dana Europe u Luksemburgu. Unatoč kiši koja je padala veći dio dana, Europsko selo, sačinjeno od 70 štandova svih europskih institucija i većine članica Europske unije, posjetio je veliki broj Luksemburžana i njihovih gostiju. 

Božićni koncert Anđela Zelić: Malo nas je u Luksemburgu, ali smo sjajno posloženi

Hrvatski štand uredili su i predstavili posjetiteljima: Maja Broz Hafner, Anđelko Markulin, Bojan Vlahek, Ljubica Bukvić i Mirna Dundović.

"Hrvatska turistička zajednica stavila je na raspolaganje mnoštvo postera, prospekata i turističkih karti te prekrasnih suvenira, što nam je omogućilo da tijekom cijelog dana možemo odgovarati na pitanja posjetitelja štanda", ističu iz Hrvatskog društva Luksemburg.

Sredstvima veleposlanstva nabavljeni su vino i slatkiši hrvatskih proizvođača koji su kao nagrade uručivani sudionicima kviza o poznavanju Lijepe Naše. Važno je reći kako su posjetitelji pokazali veliki interes za Hrvatsku, a neki će već ovog ljeta svoj ljetni odmor provesti u nekom od hrvatskih odredišta. 

Ženska soba – Centar za seksualna prava Vrijedna donacija iz Luksemburga

Vrijedni članova Hrvatskog društva Luksemburg ističu da im je bilo drago što su zainteresiranim posjetiteljima mogli pružiti dodatne informacije i materijale kako bi se što bolje proveli na predstojećim putovanjima. Kao i svake godine, mnogi su na hrvatski štand došli samo kako bi kušali naša vrhunska vina i slatke delicije.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.