Heilbronn

Hrvatica u Njemačkoj opisala svijet pun misterije

Foto: Katarina Pejić
1/3
20.12.2018.
u 09:19

Tragovi su strastvena, realistična priča o muškarcu i ženi koji su se zavoljeli kad to nisu smjeli

U njemačkom Bad Friedrichshalu kod Heilbronna održana je književna večer na kojoj je o svom stvaralaštvu govorila književnica i urednica hrvatsko-njemačkog mjesečnika Fenix Magazin, Marijana Dokoza.

Među okupljenom publikom u Maria Schloss Park Caffeu, caffe baru koji se nalazi u parku dvorca Lehen, bio je i zastupnik u njemačkom Parlamentu Josip Juratović.

Večer je vodila novinarka i PR menadžerica Katarina Pejić, dok je Korina Pejić čitala ulomke iz romana. Autorica je govorila o svom novom romanu "Die Stimme", prvom koji je izišao na njemačkom jeziku. Osvrnula se i na romane "Tragovi" koji govori o istinskoj, ali zabranjenoj ljubavi, te " Naranyjin plač", roman o otmici djeteta.

Osim romana "Die Stimme", (Glas) koji govori o mladoj liječnici iza čijeg uspješnog i naizgled idealnog života se krije svijet pun misterije, posebnu pozornost izazvao je roman "Tragovi".

Tragovi su strastvena, realistična priča o muškarcu i ženi koji su se zavoljeli kad to nisu smjeli. Autorica je na intrigantan i zanimljiv način opisala jednu veliku i zabranjenu ljubav, dajući priči sve elemente situacije u kojoj glavni likovi jesu – od zaigranosti, zaljubljenosti, radosti, pa do velike ljubavi, erotike, ali i boli.

Komentara 1

RE
RebeccaGeorge
11:18 29.12.2018.

Donosim 86 dolara na sat radeći od kuće. Bio sAm šokiran kad mi je susjed rekao da je u prosjeku 95 dolara, ali vidim kako sada radi. Osjećam toliko slobode sada da sam svoj šef. učini to..........>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije