Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Hrvatica u Njemačkoj opisala svijet pun misterije

Tragovi su strastvena, realistična priča o muškarcu i ženi koji su se zavoljeli kad to nisu smjeli
20. prosinca 2018. u 09:19 1 komentara 848 prikaza
Foto: Katarina Pejić
Pogledajte galeriju 1/3

U njemačkom Bad Friedrichshalu kod Heilbronna održana je književna večer na kojoj je o svom stvaralaštvu govorila književnica i urednica hrvatsko-njemačkog mjesečnika Fenix Magazin, Marijana Dokoza.

Marijana Dokoza Druga nagrada Marijana Dokoza: Poezija može opstati!

Među okupljenom publikom u Maria Schloss Park Caffeu, caffe baru koji se nalazi u parku dvorca Lehen, bio je i zastupnik u njemačkom Parlamentu Josip Juratović.

Večer je vodila novinarka i PR menadžerica Katarina Pejić, dok je Korina Pejić čitala ulomke iz romana. Autorica je govorila o svom novom romanu "Die Stimme", prvom koji je izišao na njemačkom jeziku. Osvrnula se i na romane "Tragovi" koji govori o istinskoj, ali zabranjenoj ljubavi, te " Naranyjin plač", roman o otmici djeteta.

Osim romana "Die Stimme", (Glas) koji govori o mladoj liječnici iza čijeg uspješnog i naizgled idealnog života se krije svijet pun misterije, posebnu pozornost izazvao je roman "Tragovi".

Marijana Dokoza Tragovi Možemo li sasvim kontrolirati svoje osjećaje? Možemo li izbjeći ljubav?

Tragovi su strastvena, realistična priča o muškarcu i ženi koji su se zavoljeli kad to nisu smjeli. Autorica je na intrigantan i zanimljiv način opisala jednu veliku i zabranjenu ljubav, dajući priči sve elemente situacije u kojoj glavni likovi jesu – od zaigranosti, zaljubljenosti, radosti, pa do velike ljubavi, erotike, ali i boli.

  • RebeccaGeorge:

    Donosim 86 dolara na sat radeći od kuće. Bio sAm šokiran kad mi je susjed rekao da je u prosjeku 95 dolara, ali vidim kako sada radi. Osjećam toliko slobode sada da sam svoj šef. učini to..........>>>>> www.WebJob33.Com