Naslovnica Vijesti

Evo kako možete do stipendije za ljetni tečaj poljskog jezika i kulture

Stipendije su namijenjene hrvatskim državljanima upisanima na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj, koji studiraju poljski jezik i književnost ili znaju engleski jezik najmanje na razini B1
15. ožujka 2019. u 08:51 0 komentara 22 prikaza
Foto: Thomas Eisenhuth/DPA/PIXSELL

Poljska nacionalna agencija za akademsku mobilnost (NAWA) poziva na podnošenje prijava na natječaj za dodjelu stipendija Republike Poljske za ljetne tečajeve poljskog jezika i kulture, koji će se održati tijekom srpnja i kolovoza 2019. godine.

Dva roka Poziv za podnošenje molbi za stipendije vlade Slovačke Republike

Stipendije su namijenjene hrvatskim državljanima upisanima na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj, koji studiraju poljski jezik i književnost ili znaju engleski jezik najmanje na razini B1.

Natječaj je otvoren do 18. ožujka 2019. godine do 15 sati, a više informacija o samom natječaju te uvjetima i načinu prijave svi zainteresirani mogu pronaći na ovom linku. Stipendije pokrivaju trošak tečaja, smještaja i prehrane.

Do 10. svibnja 2019. Nove stipendije za istraživanje i usavršavanje u Americi

Za dodatne informacije o natječaju i načinu prijave možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: Kamila.Dembinska@nawa.gov.pl

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.