Do 18. ožujka 2019.

Evo kako možete do stipendije za ljetni tečaj poljskog jezika i kulture

Foto: Thomas Eisenhuth/DPA/PIXSELL
15.03.2019.
u 08:51

Stipendije su namijenjene hrvatskim državljanima upisanima na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj, koji studiraju poljski jezik i književnost ili znaju engleski jezik najmanje na razini B1

Poljska nacionalna agencija za akademsku mobilnost (NAWA) poziva na podnošenje prijava na natječaj za dodjelu stipendija Republike Poljske za ljetne tečajeve poljskog jezika i kulture, koji će se održati tijekom srpnja i kolovoza 2019. godine.

Stipendije su namijenjene hrvatskim državljanima upisanima na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj, koji studiraju poljski jezik i književnost ili znaju engleski jezik najmanje na razini B1.

Natječaj je otvoren do 18. ožujka 2019. godine do 15 sati, a više informacija o samom natječaju te uvjetima i načinu prijave svi zainteresirani mogu pronaći na ovom linku. Stipendije pokrivaju trošak tečaja, smještaja i prehrane.

Za dodatne informacije o natječaju i načinu prijave možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: Kamila.Dembinska@nawa.gov.pl

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije