Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Evo kako možete do stipendije vlade Francuske Republike

Stipendije su namijenjene mladim stručnjacima i studentima hrvatskih visokih učilišta upisanima na diplomske studije ili integrirane sveučilišne studije (na 4. ili višu godinu integriranoga sveučilišnoga studija) te poslijediplomske studije svih znanstvenih disciplina
15. veljače 2019. u 10:21 0 komentara 62 prikaza
Pariz
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija vlade Francuske Republike za akademsku godinu 2019./2020.

Do 15. veljače 2019. Dostupne su stipendije za studij na Harvardu

Dostupno je sedam stipendija u trajanju od devet mjeseci za diplomski i poslijediplomski studij svih znanstvenih disciplina. Prednost će se dati kandidatima koji se prijavljuju za Master 2 program.

Stipendije se moraju iskoristiti u akademskoj godini 2019./2020. Osim u iznimnim slučajevima, stipendije se počinju provoditi u listopadu 2019. Kandidati koji su prethodno bili dobitnici ove stipendije ne mogu se ponovno prijaviti za istu vrstu stipendije.

Stipendije su namijenjene mladim stručnjacima i studentima hrvatskih visokih učilišta upisanima na diplomske studije ili integrirane sveučilišne studije (na 4. ili višu godinu integriranoga sveučilišnog studija) te poslijediplomske studije svih znanstvenih disciplina.

Rok za podnošenje prijava je 5. travnja 2019. godine.

Do 31. srpnja 2019. Želite li živjeti u Japanu? Dostupno je dvadesetak stipendija

Za sve pojedinosti i dodatne informacije o natječaju možete se obratiti Agenciji za mobilnost i programe Europske unije na adresu elektroničke pošte: bilaterala@mobilnost.hr ili na brojeve telefona: 01/5497 896 ili 01/5005 955 te u Espace Campus France Croatie na tel.: 01/48 83 570 ili adresu elektroničke pošte: zagreb@campusfrance.org.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.