Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Želite li živjeti u Japanu? Dostupno je dvadesetak stipendija

Kandidati moraju imati doktorat znanosti, moraju biti mlađi od 49 godina te dobro znati engleski ili japanski jezik
29. siječnja 2019. u 09:51 0 komentara 62 prikaza
Foto: Kurt Scholz/DPA/PIXSELL

Japanska zaklada Matsumae International Foundation objavljuje natječaj za stipendije za istraživački boravak u Japanu u trajanju od tri (3) do šest (6) mjeseci u razdoblju od travnja 2020. do ožujka 2021. godine. Dodijelit će se dvadesetak stipendija koje pokrivaju sve troškove boravka u Japanu i međunarodnoga prijevoza.

S otoka Brača Zahvaljujući stipendijama obitelji Lukšić brojni naši sugrađani studirali na Harvardu

Kandidati moraju imati doktorat znanosti, moraju biti mlađi od 49 godina te dobro znati engleski ili japanski jezik. Stipendije će biti dodijeljene isključivo kandidatima koji nisu već boravili u Japanu. Prednost će imati istraživanja u području prirodnih znanosti, tehničkih znanosti ili medicine.

Prijave za stipendiju, koje se šalju isključivo poštom na adresu Zaklade, moraju sadržavati popunjen prijavni obrazac, opis istraživačkoga projekta, popis publikacija, presliku najvažnijih publikacija, životopis, pismo preporuke poslodavca/mentora, ovjerenu presliku diplome s prijepisom ocjena i prihvatno pismo znanstvenoistraživačke ustanove u Japanu.

Do 20. veljače 2019. Otvoren natječaj za dodjelu stipendija Republike Turske

Rok za predaju prijava je 31. srpnja 2019. godine. Detaljne informacije na engleskome jeziku o uvjetima natječaja, kao i prijavni obrazac, nalaze se na ovom linku...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.