Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Evo kako hrvatske nacionalne manjine mogu do financijske potpore

Natječajna dokumentacija dostavlja se poštom ili neposrednom predajom na adrese veleposlanstava nadležnih za države na koje se odnosi Javni natječaj
17. ožujka 2019. u 20:48 0 komentara 413 prikaza
Euri
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj za prijavu programa/projekata organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2019. godinu.

Druga sjednica Hrvati u Sloveniji sve bliže statusu nacionalne manjine

Na Javni natječaj mogu se javiti organizacije hrvatske nacionalne manjine (udruge, zaklade, ustanove, vjerske zajednice i ostale organizacije hrvatske nacionalne manjine) u 12 europskih zemalja.

Natječajna dokumentacija dostavlja se poštom ili neposrednom predajom na adrese veleposlanstava nadležnih za države na koje se odnosi Javni natječaj.

Rok za podnošenje prijava počinje teći od dana objave Javnog natječaja na službenim internetskim stranicama Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, odnosno nadležnih veleposlanstava Republike Hrvatske i traje 30 dana od dana objave, zaključno do 15. travnja 2019. godine.

Koljnof Mladi znaju što žele. U Mađarskoj predstavili prijedloge za dobrobit hrvatske manjine

Dodatne informacije mogu se dobiti na brojevima telefona: +3851/6444-692, +3851/6444-681 ili na adresi e-pošte: manjina-projekti@hrvatiizvanrh.hr.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.