Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Dostupne stipendije za internetsko učenje hrvatskog jezika

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskog naroda ili njihovi potomci, supružnici kao i prijatelji hrvatskog naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo
15. kolovoza 2019. u 11:31 0 komentara 1298 prikaza
Skype
Foto: A3929 Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL

S ciljem upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te promicanja suradnje i povezanosti s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je 14. kolovoza 2019. godine Javni poziv za dodjelu stipendija za internetsko učenje hrvatskog jezika u akademskoj godini 2019./2020. koji organiziraju Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska matica iseljenika i Sveučilišni računski centar SRCE.

Rekordan broj Objavljena konačna bodovna lista stipendista za učenje hrvatskog jezika

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskog naroda ili njihovi potomci, supružnici kao i prijatelji hrvatskog naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, imaju 18 godina života, najmanje stečeno srednjoškolsko obrazovanje i prebivalište izvan Republike Hrvatske ili prijavljeno prebivalište/boravište u Republici Hrvatskoj, ali ne duže od tri godine zaključno s danom objave ovog Javnog poziva.

Prijave na Javni poziv podnose se isključivo elektroničkom poštom na adresu: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr, a rok za dostavu sa svom potrebnom dokumentacijom je 15 dana, odnosno zaključno do 29. kolovoza 2019. godine. Prijavni obrazac nalazi se u privitku.

Zagreb Zaprimljeno 490 prijava Prijedlog bodovne liste stipendista za učenje hrvatskog jezika

Sve ostale pojedinosti navedene su na ovom linku, a u slučaju potrebe za dodatnim informacijama kandidati mogu poslati pisani upit najkasnije do isteka roka za podnošenje prijava na adresu elektroničke pošte: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr, ili nazvati na broj: +385 (0)1/6444-683, svaki radni dan od 10 do 15 sati. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.