Nürnberg

Dođite na predstavljanje knjige koja odgovara na pitanje gubimo li Hrvatsku

PR
11.01.2019.
u 08:52

Izlagat će četvorica znanstvenika s Hrvatskog katoličkog sveučilišta iz Zagreba: rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić, prorektori prof. dr. sc. Emilio Marin i prof. dr. sc. Gordan Črpić te autor istraživanja doc. dr. sc. Tado Jurić

U Hrvatskoj katoličkoj misiji Nürnberg u nedjelju 13. siječnja 2019. u 18 sati bit će održano predavanje "Suvremeno iseljavanje Hrvata u Njemačku" i predstavljanje Hrvatskog katoličkog sveučilišta iz Zagreba.

Tado Jurić: Iseljavanje Hrvata u Njemačku – Gubimo li Hrvatsku? 

Bit će predstavljena i knjiga o iseljavanju Hrvata u Njemačku koju možete prelistati na ovom linku:

Izlagat će četvorica znanstvenika s Hrvatskog katoličkog sveučilišta iz Zagreba: rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić, prorektori prof. dr. sc. Emilio Marin i prof. dr. sc. Gordan Črpić te autor istraživanja doc. dr. sc. Tado Jurić.

Hrvatska katolička misija Nürnberg nalazi se na adresi Alemannestraße 38, 90443 Nürnberg.

Komentara 1

VI
VioletWilliamson
11:09 11.01.2019.

Izrađujem više od 7 tisuća dolara mjesečno radeći skraćeno radno vrijeme.Čula sam da mi drugi ljudi govore koliko novca mogu zaraditi na internetu,pa sam odlučio da ga pogledam.Započela sam i promijenila svoj život. Ovdje.........>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije