U skladu sa schengenskim standardima

Diplomatske misije i konzularni uredi RH dobivaju novu računalnu opremu

JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL
02.07.2019.
u 12:17

Ukupna vrijednost navedenog projekta iznosi 91.720,00 EUR (s PDV-om), a cjelokupni iznos (100 posto) financira se iz fondova EU

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u sklopu Fonda za unutarnju sigurnost, Instrument za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza, provodi projekt "Dostava IT opreme u diplomatske misije RH i stavljanje u funkciju IT opreme".

Cilj projekta jest opremanje diplomatskih misija i konzularnih ureda potrebnom IT opremom za rad na Hrvatskom viznom informacijskom sustavu (HVIS). Uspješnom provedbom ovog projekta, računalna oprema nabavljena kroz prethodni projekt "Nabava IT opreme za određene diplomatske misije" bit će dopremljena u diplomatske misije i konzularne urede Republike Hrvatske u svijetu te stavljena u funkciju sukladno aktualnim informatičkim standardima Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Ukupna vrijednost navedenog projekta iznosi 91.720,00 EUR (s PDV-om), a cjelokupni iznos (100 posto) financira se iz fondova EU.

Ostvarenjem ovog projekta diplomatske misije i konzularni uredi Republike Hrvatske bit će opremljeni suvremenom računalnom opremom u skladu sa schengenskim standardima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije