Naslovnica Vijesti

Diplomatske misije i konzularni uredi RH dobivaju novu računalnu opremu

Ukupna vrijednost navedenog projekta iznosi 91.720,00 EUR (s PDV-om), a cjelokupni iznos (100 posto) financira se iz fondova EU
02. srpnja 2019. u 12:17 0 komentara 18 prikaza
Foto: JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u sklopu Fonda za unutarnju sigurnost, Instrument za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza, provodi projekt "Dostava IT opreme u diplomatske misije RH i stavljanje u funkciju IT opreme".

MVEP Dobre vijesti iz hrvatskog konzulata u Melbourneu

Cilj projekta jest opremanje diplomatskih misija i konzularnih ureda potrebnom IT opremom za rad na Hrvatskom viznom informacijskom sustavu (HVIS). Uspješnom provedbom ovog projekta, računalna oprema nabavljena kroz prethodni projekt "Nabava IT opreme za određene diplomatske misije" bit će dopremljena u diplomatske misije i konzularne urede Republike Hrvatske u svijetu te stavljena u funkciju sukladno aktualnim informatičkim standardima Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Ukupna vrijednost navedenog projekta iznosi 91.720,00 EUR (s PDV-om), a cjelokupni iznos (100 posto) financira se iz fondova EU.

Važna uloga livanjskog kraja Plenković otvorio konzulat u Livnu: 'Prava hrvatskog naroda trebaju biti zajamčena'

Ostvarenjem ovog projekta diplomatske misije i konzularni uredi Republike Hrvatske bit će opremljeni suvremenom računalnom opremom u skladu sa schengenskim standardima.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.