Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Božićni koncert zbora Otvorena srca ove godine u dvorani Bečkih dječaka

Hrvatski centar u Beču otvorena srca, uz tradicionalne hrvatske i austrijske adventske pjesme, izvodit će i djela Sorkočevića, Mozarta, Vivaldija
11. prosinca 2018. u 09:45 0 komentara 68 prikaza
Otvorena srca
Foto: Snježana Herek

U prestižnoj dvorani Bečkih dječaka – MuTh (Am Augartenspitz 1, Beč 1020), jednog od najpoznatijih dječjih zborova na svijetu, u ponedjeljak 17. prosinca s početkom u 19 sati svoj već tradicionalni Božićni koncert "Adeste fideles" održat će Mješoviti gradišćanski zbor "Otvorena srca", kojim će ravnati mladi Splićanin Giuseppe Terza.

LuxExpo Hrvatski božićni kolači hit na sajmu u Luksemburgu

Kako je najavio organizator koncerta, Hrvatski centar u Beču otvorena srca, uz tradicionalne hrvatske i austrijske adventske pjesme, izvodit će i djela Sorkočevića, Mozarta, Vivaldija te ostalih poznatih europskih i svjetskih skladatelja.

Na koncertu će nastupiti i Zbor bečkog konzervatorija Richard Wagner, Simfonijski orkestar "Ton der Jugend" iz Beča, violinistica Andrea Nikolić, tri mlade sopranistice Defne Aydin, Sara Dragičević i Lorika Ismajli te tenor Domagoj Jurčević.

Koncert su zajednički organizirali Hrvatski centar i Mješoviti gradišćanski zbor "Otvorena srca" iz Beča u suradnji s Austrijsko-hrvatskim društvom u Beču te uz potporu i pokroviteljstvo veleposlanstva Republike Hrvatske u Austriji.

Božićni sajam U Salzburgu nikako nemojte propustiti hrvatski štand

Informacije o ulaznicama mogu se dobiti na ovom linku...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.