Moja Hrvatska
Naslovnica Vijesti

Božićni domjenak hrvatskog konzulata u Chicagu

Generalna konzulica gospođa Sanja Lakoviċ sa suprugom Sašom Lakoviċem, te suradnicom Mirjanom Horvat još jednom je otvorila vrata konzulata te okupljene počastila biranim hrvatskim delicijama i vinom.
16. prosinca 2017. u 13:26 6 komentara 1907 prikaza
Foto: Vlatka Klarić Puljić
Pogledajte galeriju 1/3

Kao i svake godine božićni domjenak u hrvatskom konzulatu prilika je za susret i druženje mnogih Hrvata u Chicagu i njegovoj okolici.

Kursalon Tradicionalni koncert Zbor Otvorena srca i gostujući glazbenici približit će Bečanima hrvatski Božić

Generalna konzulica gospođa Sanja Lakoviċ drago je lice u svakom trenutku spremno izaċi u susret, koja u svakoj prilici nastoji domovinu učiti bližom, te koja se doista saživjela s hrvatskom zajednicom koja u njoj vidi svojeg prijatelja i osobu od povjerenja.

Sa suprugom Sašom Lakoviċem, te suradnicom Mirjanom Horvat još jednom je otvorila vrata konzulata te okupljene počastila biranim hrvatskim delicijama i vinom. Marijo Romanoviċ na gitari I mlada Iva Galiċ izveli su hrvatsku himnu, te pjesme “Croatio ja te volim” i “Silent night”.

Lijepo je ispratiti godinu u dragom društvu, te naročito na mjestu koje je Hrvatima uvijek spremno otvoriti svoja vrata upravo zahvaljujuċi toplini gospođe Lakoviċ.

West Side Furniture Co. Zanimljivosti Hrvati u Chicagu imali su vlastitu prodavaonicu namještaja Božićni sajam DOMIŠLJATO Božićni sajam 'Hrvatske loze' u Chicagu Petrov novi dom Petrov novi dom Kako su Hrvati u Chicagu već početkom 20. stoljeća imali vlastite zgrade
  • Croman 95:

    Hrvatski konzulat, hrvatski običaji.Građani se isćuđavaju u svojoj muci.Čitam neke od tih koji "komentarišu" i uživam.Neopisivo.

  • Neutralac:

    S obzirom koji smo tim ljudima koji se vracaju u penziju opalili strahovit porez...trebali bi imati svecane bankete tamo vani.... a da i ne govorim o barem tri milijarde dolara doznaka iz inozemstva.... cisti poklon za nas Hrvate u domovini... ... prikaži još! nas Hrvate u domovini...

  • lily:

    E, da je samo u Chicagu! Tako je po citavom svijetu gdje god postoji ijedan konzulat ili veleposlanstvo! Samo se "arci i banci" na racun poreznih obveznika!! I to na "zderacine" i pijancevanje pozivaju naravno one koji i tako i ... prikaži još! tako imaju! A za sirotinju NITKO ne mari niti u dijasporiji. Nazalost!!!